hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rabbit nyerte a Goldenblog tanácsadói kategóriáját

Ihász Ingrid, aka Rabbit, az Arcus Interactive Group médiacsoportvezetőjének blogja lett az első a Goldenblog tanácsadói kategóriájában. Második a SEO blog, ötödik a Karmamédia.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az online média- és marketingtanácsadói blogok imponáló szereplését hozta az idei Goldenblog tanácsadói kategóriájának végeredménye.

Az első a digitális médiapiaccal foglalkozó Rabbitblog lett, amit Ihász Ingrid, az Arcus Interactive médiacsoportvezetője ír, második helyen pedig Varga Péter Longhand végzett, akinek SEO blogja keresőmarketinggel és –optimalizálással foglalkozik. A pr-t, kommunikációt, digitális kultúrát és webes trendeket egyaránt tárgyaló Karmamédia ötödik lett.

Tavaly a tanácsadói kategóriát Berényi Konrád Onlinemarketing blogja nyerte.

A közönségzsűri és szakmai zsűritagjaink ítélete alapján összeállt végeredmény:

  1. Rabbit | online media blog
  2. SEO blog - Longhand
  3. Startup Blog
  4. Blogvilág
  5. Karmamédia
  6. Mit vegyünk a gyereknek?
  7. JabJab
  8. Palócz István
  9. Ergománia
  10. Gazdagmami
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés