hirdetés
hirdetés
hirdetés

Rabbit nyerte a Goldenblog tanácsadói kategóriáját

Ihász Ingrid, aka Rabbit, az Arcus Interactive Group médiacsoportvezetőjének blogja lett az első a Goldenblog tanácsadói kategóriájában. Második a SEO blog, ötödik a Karmamédia.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az online média- és marketingtanácsadói blogok imponáló szereplését hozta az idei Goldenblog tanácsadói kategóriájának végeredménye.

Az első a digitális médiapiaccal foglalkozó Rabbitblog lett, amit Ihász Ingrid, az Arcus Interactive médiacsoportvezetője ír, második helyen pedig Varga Péter Longhand végzett, akinek SEO blogja keresőmarketinggel és –optimalizálással foglalkozik. A pr-t, kommunikációt, digitális kultúrát és webes trendeket egyaránt tárgyaló Karmamédia ötödik lett.

Tavaly a tanácsadói kategóriát Berényi Konrád Onlinemarketing blogja nyerte.

A közönségzsűri és szakmai zsűritagjaink ítélete alapján összeállt végeredmény:

  1. Rabbit | online media blog
  2. SEO blog - Longhand
  3. Startup Blog
  4. Blogvilág
  5. Karmamédia
  6. Mit vegyünk a gyereknek?
  7. JabJab
  8. Palócz István
  9. Ergománia
  10. Gazdagmami
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

 A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

Egyre több raktárkoncertet vállaló zenekar csatlakozik az akcióhoz.

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Erősen ajánlják a maszkviselést, belépéskor hőmérőzésre is lehet számítani.

Képernyőfüggők, már csak a virtuális valósgban tájékozódnak, elidegenedtek egymástól - Billie Eilish szerint a sztereotípiákkal szemben pont ez a generáció hozhat társadalmi változásokat.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés