hirdetés
hirdetés
hirdetés

Quo vadis magyar internet?

Avagy merre tart ez a Janus-arcú internetes világ manapság? Erről szólt az Internet Hungary konferencia Siófokon. A részleteket az alábbi cikkben találja. Görgessen lefele!

hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Kerülj képbe a TV2, az RTL és egy médiaügynökségi vezető prezentációjával, aztán nézd meg az RTL, a 444, a Telex, a HVG és a Central képviselőinek beszélgetését a fizetős online kontentről!

Idén hibrid formában érkezik a rendezvény.

A rendező, Szász Attila szerint ma már ritka, hogy egy reklám teljes történetet is körbejár.

Wéber Kata a Pieces of a Woman bemutatója után került fel a rangos listára.

Magánszemélyek és cégek is nevezhetnek a saját történeteikkel és megoldásaikkal. Nevezz még ma! 

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Azt gondolom, a téma rohadt érdekes. Hogyhát tényleg, merre is tart az internet. Pláne, ha magyar.

Ehhez képest van itt ez a “cikk” a siófoki konferenciáról. Tessék nekem megmondani, hogy ez micsoda? Most komolyan. Ez a tudósítás lényegében miről is tudósít?
Merthogy se füle, se farka, az egyszer biztos. (Jelzem: részletesebben írni egy rendezvényről nem a tudósításfetisiszta kollégák, hanem az olvasók, mi több a műfaj
(tudósítás) kedvéért kell.)

Ebben a szövegnek látszó valamiben, ugye, felvillannak másoktól lejegyzett/summázott gondolatok, minden kontextus, összefüggésrendszer nélkül, úgy összehányva, hogy
azt öröm olvasni (Csupor Erik három általános igazsága az e-kereskedelem adatfelhasználásáról csodaszép).

De akkor most mi ez? Mit tudunk meg ebből az írásból? Hova is tart az internet? (Hogyne, a magyar.)

Az egész szösszenet azokra az értelmetlen előadásjegyzetekre emlékeztet, amiket az ember jobb híján a stréber, ám ostoba csoporttársától kért el, aki mindig ott
gubbasztott a történeti földrajz előadásokon, és össze-vissza irkált, persze, ész nélkül, mert fogalma se volt, mi a lényeges, mi a lényegtelen – vizsga előtt
persze elkértük a papírjait, és mindenki csak hümmögött meg vakarta a fejét, nem is sejtettük, mi a tökről szóltak a jegyzetei. (Nem bulizni kellett volna menni, hanem
személyesen beülni, jegyzetelni. Utólag okos mindenki.)

Aztán lehet, hogy ezért a bűntényért nem is a szenior tudósítócsapat volt a felelős, hanem a konferencia maga. Mondjuk, Román Balázs 10 képből álló fotósorozata,
főszerepben a saját telefonjának kijelzőjével, árulkodóan pazar munka.

Egy fokkal nyilván izgalmasabb elfoglaltság lehetett, mint a padtársával amőbázni két ásítás között. Vagy nem.

Maszkot le! helyett most Maszkot fel! a jelszó.

Tisztújító közgyűlést tartott csütörtökön a helyi rádiókat tömörítő szervezet. A korábbi elnök, Hauk Zoltán a továbbiakban nem vesz részt a HEROE munkájában.

A zene mellett elektronikai eszközökről, és más pokulturális témákról is lesznek cikkek az oldalon.

A bútorgyártó Nagy-Britanniában és Írországban helyi ügynökségi partnere, a Mother segítségével készített ötletes közterületi kampányt.

Néhány hét alatt a fogadási forgalom 7 százalékát adta már az e-sport.

hirdetés
hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!