hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pusztay András lapigazgatóként folytatja

Huszár Csabát Pusztay András váltja lapigazgatóként az Indexnél. Pusztay eddig a nemrég bezárt Indexvideo vezetője volt.

hirdetés

Az eddig önállóan működő, ám veszteségei miatt nemrég az anyacégbe olvasztott Indexvideo korábbi vezetője, Pusztay András lett az Index lapigazgatója.

A most kinevezett szakember májusban került az Indexet kiadó CEMP-hez, ahol Bazsó Gábort váltotta az Indexvideo vezetőjeként. Bazsó Gábor akkor úgy nyilatkozott, egyéb elfoglaltságai miatt nem dolgozik tovább vezetőként. Pusztay András a múlt év januárjáig a Magyar Televízió programigazgatója volt. 

Kardos Gábor, az Index ügyvezetője megerősítette, hogy Pusztay András veszi át Huszár Csaba feladatait. Választásukat azzal indokolta, hogy az Indexvideo most záródó Indexbe olvasztása során a két pozíció összevonása szervezetileg volt indokolt, és Pusztay az elmúlt fél évben eredményesen irányította a videós céget. Huszár Csaba közös megegyezéssel távozik a cégtől, az operatív munkában pár hétig vesz még részt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A koronavírus elleni vakcinák népszerűsítésére fordítják a Super Bowlra szánt reklámbüdzsét.

A felnőtteknek szóló közös alkotói pályázat Alkosd újra a világod! címmel vár síkban épített mozaikképeket. Jelentkezési határidő: február 28.

Az együttműködés 2018-ban indult, az ügynökség most ismét megnyerte a tendert.

Sanders csodás kesztyűivel fázik The Beatles-, Fleetwood Mac-, Arctic Monkeys-, Paramore-, The Killers- és Foals-klasszikuson is.

Szeged első független hírportálja 18 ezer dollárt kap az Open Society Initiative for Europe-tól.

hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés