hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pusztay András lapigazgatóként folytatja

Huszár Csabát Pusztay András váltja lapigazgatóként az Indexnél. Pusztay eddig a nemrég bezárt Indexvideo vezetője volt.

hirdetés

Az eddig önállóan működő, ám veszteségei miatt nemrég az anyacégbe olvasztott Indexvideo korábbi vezetője, Pusztay András lett az Index lapigazgatója.

A most kinevezett szakember májusban került az Indexet kiadó CEMP-hez, ahol Bazsó Gábort váltotta az Indexvideo vezetőjeként. Bazsó Gábor akkor úgy nyilatkozott, egyéb elfoglaltságai miatt nem dolgozik tovább vezetőként. Pusztay András a múlt év januárjáig a Magyar Televízió programigazgatója volt. 

Kardos Gábor, az Index ügyvezetője megerősítette, hogy Pusztay András veszi át Huszár Csaba feladatait. Választásukat azzal indokolta, hogy az Indexvideo most záródó Indexbe olvasztása során a két pozíció összevonása szervezetileg volt indokolt, és Pusztay az elmúlt fél évben eredményesen irányította a videós céget. Huszár Csaba közös megegyezéssel távozik a cégtől, az operatív munkában pár hétig vesz még részt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Megérkezett a brit áruházlánc ünnepi kisfilmje, ami idén azért is különösen izgalmas, mert Magyarországon forogott, és a stábban számos hazai szakember dolgozott.

Budapesti járókelők csendesíthetik le a zabolátlan gépeket.

hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés