hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pusztay András lapigazgatóként folytatja

Huszár Csabát Pusztay András váltja lapigazgatóként az Indexnél. Pusztay eddig a nemrég bezárt Indexvideo vezetője volt.

hirdetés

Az eddig önállóan működő, ám veszteségei miatt nemrég az anyacégbe olvasztott Indexvideo korábbi vezetője, Pusztay András lett az Index lapigazgatója.

A most kinevezett szakember májusban került az Indexet kiadó CEMP-hez, ahol Bazsó Gábort váltotta az Indexvideo vezetőjeként. Bazsó Gábor akkor úgy nyilatkozott, egyéb elfoglaltságai miatt nem dolgozik tovább vezetőként. Pusztay András a múlt év januárjáig a Magyar Televízió programigazgatója volt. 

Kardos Gábor, az Index ügyvezetője megerősítette, hogy Pusztay András veszi át Huszár Csaba feladatait. Választásukat azzal indokolta, hogy az Indexvideo most záródó Indexbe olvasztása során a két pozíció összevonása szervezetileg volt indokolt, és Pusztay az elmúlt fél évben eredményesen irányította a videós céget. Huszár Csaba közös megegyezéssel távozik a cégtől, az operatív munkában pár hétig vesz még részt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Versenyhivatalhoz panaszok érkeztek arról, hogy a televíziós műsorszolgáltatók a nagyobb műsorterjesztőknek kedvezőbb árakat ajánlanak, mint a kisebbeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerekinfluenszerekkel és az influenszerek gyerekeivel kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés