hirdetés
hirdetés
hirdetés

Programsorozatot szervez a 10 éves Kitchen Budapest

A Kitchen Budapest kétnapos szülinapi eseménysorozattal ünnepli egy évtizednyi jelenlétét. 

hirdetés

Június 22-én a Ráday utcai központjában indít egy Demo Day-jel, majd június 23-án az Akváriumban egy Pecha Kucha különkiadás idézi fel az intézménytörténet múltját és jellemző arcait. A Pecha Kucha után pedig a hollad underground hősből a kétezres években a nemzetközi technomozgalom egyik legkultikusabb producerét és ikonját, Danny Wolfers-t, aka LEGOWELT-et hozza el a budapesti közönségnek.

Demo Day a Talent program showcase eseménye, ahol beta tesztelhetőek a legújabb prototípusok, amik épp elhagyták a KiBu műhelyt. Az utóbbi évfolyam projektjei között találni gomba-alapú alternatívákkal foglalkozó ökoprojektet, VR-játékokat és billentyűzetet és térben kiterjesztett hang- és fényvezérlő szoftvereket.

Június 23-án interaktív VR-installáció is várja az érdeklődőket: A KiBu kutató-fejlesztő csapata egy olyan komplex installációval készül, amely jól mutatja a lab innovációs elképzeléseiket.

 A 23-i este bulival zárul: 23 órától az Akvárium kistermében Legowelt (NL), Imre Kiss (HU) és Dj Achab (SK) játszik hajnalig.

A Kitchen Budapest médialabort tíz éve alapította egy művészekből, médiaelmélettel és kreatív kódolással foglalkozó szakemberekből álló csapat. A 2007 körüli médiakörnyezetben – a közösségi média kialakulása a felhasználói tartalmak becsatornázásával - rátaláltak küldetésükre: foglalkozni a digitális készségek fejlesztésével és a DIY taktikák, a maker & hacker kultúra szemléletének terjesztésével. Egy évtized után a KiBu az open innovation ernyője alatt rendszerezi és kínálja fel szaktudását, ugyanakkor tartja magát az alapításkor megfogalmazott értékeihez - olvasható a szervezet által küldött közleményben.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés