hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pr-ügynökséget választott a Cofidis

Erősíti kommunikációs aktivitását Magyarországon a francia hitelintézet, a Cofidis. A kommunikációba régi partnerei mellett a cég idén egy pr-ügynökséget is bevont.
hirdetés

Kommunikációs tevékenysége fokozása mellett döntött idén a francia hátterű Cofidis, amely 2005 óta van jelen a magyar hitelezési piacon.

A cég élénkülő marketingaktivitásának első lépése idén a Neo FM-re költözött Bumeráng Mosolyturnéjához való csatlakozás volt, amelynek keretében az ország kilenc helyszínére kísérte el a Bumeráng stábját. A járókelők játszhattak a Cofidis szerencsekerekével, a Bumeráng-Cofidis közös nyereményjátékában pedig celebek „hitelképességét” mérték fel. Májusban a vállalat a Nemzeti Vágta vidéki előfutamaihoz csatlakozik. Ezt követi két hónap múlva a Tour de France, ahol a Cofidis már évek óta rendelkezik egy saját kerékpárcsapattal. „Mivel az ügyintézés nagy része nálunk telefonon történik, fontos hogy feloldjuk a távolságot az ügyfeleinkkel, elérhetőbbek legyünk.” – indokolta Holló Bence, a Cofidis ügyvezető igazgatója a kommunikáció erősítését.

A 2010-es aktivitásokat a vállalat korábbi ügynökségeivel együtt végzi, valamint idén először egy pr-ügynökséget is választott. A Cofidis kreatívügynöksége a  Benedict & Helfer, rendezvényszervező ügynöksége a Coppia Vincente, médiaügynöksége a Universal McCann, a kommunikációba becsatlakozó pr-ügynökség pedig a Weber Shandwick lett.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés