hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pr-es partner az Öko-Pannonnál

A közbeszerzéses kreatívtender után meghívásos úton választott pr-ügynökséget az Öko-Pannon. Az első sajtóeseményt is megtartották.
hirdetés

Meghívásos versenyeztetésen választott pr-ügynökséget az Öko-Pannon Nonprofit Kft. „Az újrahasznosítással mindenki nyer” fősorú kampánysorozatához.

A három induló közül a Premier Kommunikációs Irodát bízta meg a feladatok teljesítésével a nonprofit cég, az iskolásoknak szóló eseményeket pedig a Noguchi Porter Novelli szervezi.

A kampányhoz kapcsolódó első sajtóeseményt már meg is szervezték a VAM Design Szemétvilág ÖKO-Design Fesztivál keretén belül. A rendezvényen egy nyerőgép és egy szelektív gyűjtőedény között kifeszített szalagot vágtak el, valamint leleplezték a zöld kampány citylight-poszterét.

A kampánynak nemcsak pr-, hanem kreatívrésze is van, erre az Öko-Pannon még januárban tenderen választotta ki a Bell & Partnerst. A népszerűsítés március közepéig fut majd több tévé- és rádiócsatornán, valamint közterületen és a nyomtatott sajtóban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az új általános vezérigazgató-helyettes Hargitai Ádám lett, Lóczi Jánost váltja.

A Főszerkesztők Fóruma Ács Dánielt és alkotótársait díjazta, illetve kiemelt további három munkát.

Bracsok István és Jay Walker is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Idén az Országos Mentőszolgálatra szavaztak a legtöbben. 

10 hónap kihagyás után újra nyomtatásba kerül az autós magazin. 

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés