hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pornórádió indul Oroszországban

Az oroszországi Cseljabinszkban erotikát támogató rádió kezdi meg működését, a tervek szerint októberben. Az adóról máris felháborodottam nyilatkozott az ortodox egyház.

hirdetés

Pornórádió néven új műsorszolgáltató kezdte meg adását Cseljabinszkból, mely elsősorban erotikus és relaxációt szolgáló zenéből, valamint a szexuális kisebbségek és a szexipar képviselőivel készült interjúkból áll majd össze.

Az ortodox egyház, valamint Jekatyerinburg és Szentpétervár kulturális életének képviselői már az adó próbafázisában felháborodásuknak adtak hangot. A műsortervek szerint októberben indul a műsorszórás.

Az új rádió vezetőit az az elv hajtja, hogy műsorukkal elősegítsék a nemi betegségek terjedésének megelőzését. Oroszországban a rádió szerint a felszínen nyomasztó prüdéria mutatkozik, valójában azonban nagy a szabadosság, és ugyanúgy léteznek prostituáltak, pornóboltok, szexipar és nyilvánosházak, mint másutt.

A szexuális kisebbségek képviselői azonban egyáltalán nem jutnak szóhoz, és évek óta nem tudják elérni, hogy felvonulhassanak Moszkvában: panaszuk jelenleg az európai emberi jogi bíróság előtt van.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A jövőben a Café felel a szálloda külső kommunikációjáért.

A Soft Opening célja, hogy a gyerekek mellett a szülőket is bevonja a sztoriba.

A nagy adag nosztalgiázás mellé új reklámfilm is készült.

A Sherpa 10 éves születésnapját ünneplő hirdetéseinek megtervezését a TBWA/Helsinkire bízta.

A főpolgármester ezt megválasztása utáni egyik első interjújában ígérte meg.

hirdetés
hirdetés

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Meghosszabbított nevezési határidő: 2019. október 18.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.