hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pornórádió indul Oroszországban

Az oroszországi Cseljabinszkban erotikát támogató rádió kezdi meg működését, a tervek szerint októberben. Az adóról máris felháborodottam nyilatkozott az ortodox egyház.

hirdetés

Pornórádió néven új műsorszolgáltató kezdte meg adását Cseljabinszkból, mely elsősorban erotikus és relaxációt szolgáló zenéből, valamint a szexuális kisebbségek és a szexipar képviselőivel készült interjúkból áll majd össze.

Az ortodox egyház, valamint Jekatyerinburg és Szentpétervár kulturális életének képviselői már az adó próbafázisában felháborodásuknak adtak hangot. A műsortervek szerint októberben indul a műsorszórás.

Az új rádió vezetőit az az elv hajtja, hogy műsorukkal elősegítsék a nemi betegségek terjedésének megelőzését. Oroszországban a rádió szerint a felszínen nyomasztó prüdéria mutatkozik, valójában azonban nagy a szabadosság, és ugyanúgy léteznek prostituáltak, pornóboltok, szexipar és nyilvánosházak, mint másutt.

A szexuális kisebbségek képviselői azonban egyáltalán nem jutnak szóhoz, és évek óta nem tudják elérni, hogy felvonulhassanak Moszkvában: panaszuk jelenleg az európai emberi jogi bíróság előtt van.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

Ezzel hívnák fel a figyelmet a korlátozások feloldása alkalmából, hogy élnek, és felkészültebbek, mint eddig bármikor.

A Blikk+Győző című formátumban a színész ismert emberekkel beszélget.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

Az egyik Dreher Antalt, a másik egy söröskocsit ábrázol.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.