hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pólózik a Vodafone

A Magyar Vízilabda Szövetség hosszútávon számíthat a Vodafone főtámogatására, ugyanis a mobilcéggel négyéves szerződést írt alá.
hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, a Vodafone 2007-ben kötött először támogatói szerződést a szövetséggel és Kásás Tamás vízilabdázóval. Ennek a megállapodásnak a folytatása a most aláírt főtámogatói szerződés, melynek során a Vodafone négy évig szponzora a tavaly olimpiai aranyérmet is begyűjtő sportágnak. 

A felek arról írtak alá megállapodást, hogy a Vodafone a magyar vízilabda válogatott főtámogatója, a női és férfi bajnokság névadó szponzora, melyek neve így mostantól Vodafone OB I. Női Magyar Bajnokság, illetve Vodafone OB I. Férfi Magyar Bajnokság.

 „A sportolók már a dobogón állva is a következő versenyen és megmérettetésen gondolkoznak. Ez a gondolkodásmód az egyetlen út a világsiker, az olimpiai bajnoki cím eléréséhez. Az üzleti életben sincs ez másképp. A Vodafone-nak is egy célja van: az előző sikeres évet túlszárnyalva még jobb eredményekkel zárni 2009-et.” – mondta el az együttműködés kapcsán Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.
 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Átfogó stratégiát várnak a Be Socialtől.

A különböző almárkák megszűnnek áprilistól.

Ezúttal nem politikai kampányről van szó, hanem a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének videójáról.

Élő adásban közvetítették, ahogy elérik az egymillió feliratkozót.

Egy biztonsági figyelmezetetés az utakon, amely miatt nem kell az útról levenni a szemünket.  

hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Meghosszabbított nevezési határidő: március 19.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés