hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pólózik a Vodafone

A Magyar Vízilabda Szövetség hosszútávon számíthat a Vodafone főtámogatására, ugyanis a mobilcéggel négyéves szerződést írt alá.
hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, a Vodafone 2007-ben kötött először támogatói szerződést a szövetséggel és Kásás Tamás vízilabdázóval. Ennek a megállapodásnak a folytatása a most aláírt főtámogatói szerződés, melynek során a Vodafone négy évig szponzora a tavaly olimpiai aranyérmet is begyűjtő sportágnak. 

A felek arról írtak alá megállapodást, hogy a Vodafone a magyar vízilabda válogatott főtámogatója, a női és férfi bajnokság névadó szponzora, melyek neve így mostantól Vodafone OB I. Női Magyar Bajnokság, illetve Vodafone OB I. Férfi Magyar Bajnokság.

 „A sportolók már a dobogón állva is a következő versenyen és megmérettetésen gondolkoznak. Ez a gondolkodásmód az egyetlen út a világsiker, az olimpiai bajnoki cím eléréséhez. Az üzleti életben sincs ez másképp. A Vodafone-nak is egy célja van: az előző sikeres évet túlszárnyalva még jobb eredményekkel zárni 2009-et.” – mondta el az együttműködés kapcsán Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.
 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés