hirdetés
hirdetés
hirdetés

Political Capital - kinevezések

A Capital Grouphoz tartozó Political Capital Institute közéleti elemző és tanácsadó cégnél több új vezetőt neveztek ki, illetve pozíciót szüntettek meg. A Political Capital indoklása szerint a vezetők kinevezésére a nemzetközi terjeszkedés előkészítése és a feladatok megnövekedett száma miatt volt szükség.
hirdetés
A cég a megszaporodott feladatok miatt új, igazgató-helyettesi pozíciót hozott létre, melyet  Gyulai Attila tölt be, aki korábban a Political Capital kutatási igazgatója volt. Gyulai Attila korábbi pozíciójába Juhász Attila, az intézet korábbi vezető elemzője került, az ő előléptetésével megüresedett helyet pedig vezető elemzőként Krekó Péter foglalta el, aki korábban elemzőként dolgozott a cégnél.

Mint azt a Kreatív Online megtudta, az átszervezések és kinevezések a nemzetközi terjeszkedés mellett - a Political Capital a bolgár mellett hamarosan újabb irodákat nyit a régióban - a projektalapú struktúra kialakítása érdekében történtek.

Ennek következtében a Political Capital tanácsadói divíziója teamekre oszlik ezentúl, melyeket a házon belül kinevezett új vezető tanácsadók, Polyák Zsuzsanna és Ardai Péter irányítanak.

A kinevezésekkel párhuzamosan megszüntették a kreatívigazgatói posztot az intézetnél: a pozíciót korábban betöltő Bognár Ákos távozott a Political Capitaltól: a szakember új munkahelyéről nincs információnk.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés