hirdetés
hirdetés
hirdetés

Political Capital - kinevezések

A Capital Grouphoz tartozó Political Capital Institute közéleti elemző és tanácsadó cégnél több új vezetőt neveztek ki, illetve pozíciót szüntettek meg. A Political Capital indoklása szerint a vezetők kinevezésére a nemzetközi terjeszkedés előkészítése és a feladatok megnövekedett száma miatt volt szükség.
hirdetés
A cég a megszaporodott feladatok miatt új, igazgató-helyettesi pozíciót hozott létre, melyet  Gyulai Attila tölt be, aki korábban a Political Capital kutatási igazgatója volt. Gyulai Attila korábbi pozíciójába Juhász Attila, az intézet korábbi vezető elemzője került, az ő előléptetésével megüresedett helyet pedig vezető elemzőként Krekó Péter foglalta el, aki korábban elemzőként dolgozott a cégnél.

Mint azt a Kreatív Online megtudta, az átszervezések és kinevezések a nemzetközi terjeszkedés mellett - a Political Capital a bolgár mellett hamarosan újabb irodákat nyit a régióban - a projektalapú struktúra kialakítása érdekében történtek.

Ennek következtében a Political Capital tanácsadói divíziója teamekre oszlik ezentúl, melyeket a házon belül kinevezett új vezető tanácsadók, Polyák Zsuzsanna és Ardai Péter irányítanak.

A kinevezésekkel párhuzamosan megszüntették a kreatívigazgatói posztot az intézetnél: a pozíciót korábban betöltő Bognár Ákos távozott a Political Capitaltól: a szakember új munkahelyéről nincs információnk.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés