hirdetés
hirdetés
hirdetés

Political Capital - kinevezések

A Capital Grouphoz tartozó Political Capital Institute közéleti elemző és tanácsadó cégnél több új vezetőt neveztek ki, illetve pozíciót szüntettek meg. A Political Capital indoklása szerint a vezetők kinevezésére a nemzetközi terjeszkedés előkészítése és a feladatok megnövekedett száma miatt volt szükség.
hirdetés
A cég a megszaporodott feladatok miatt új, igazgató-helyettesi pozíciót hozott létre, melyet  Gyulai Attila tölt be, aki korábban a Political Capital kutatási igazgatója volt. Gyulai Attila korábbi pozíciójába Juhász Attila, az intézet korábbi vezető elemzője került, az ő előléptetésével megüresedett helyet pedig vezető elemzőként Krekó Péter foglalta el, aki korábban elemzőként dolgozott a cégnél.

Mint azt a Kreatív Online megtudta, az átszervezések és kinevezések a nemzetközi terjeszkedés mellett - a Political Capital a bolgár mellett hamarosan újabb irodákat nyit a régióban - a projektalapú struktúra kialakítása érdekében történtek.

Ennek következtében a Political Capital tanácsadói divíziója teamekre oszlik ezentúl, melyeket a házon belül kinevezett új vezető tanácsadók, Polyák Zsuzsanna és Ardai Péter irányítanak.

A kinevezésekkel párhuzamosan megszüntették a kreatívigazgatói posztot az intézetnél: a pozíciót korábban betöltő Bognár Ákos távozott a Political Capitaltól: a szakember új munkahelyéről nincs információnk.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Magyar Telekom ismét kiosztotta a Fenntarthatósági Sajtódíjakat.

Arany János korábban a Google-nél, azelőtt az SAP-nál dolgozott.

Az alvás ünnepe alkalmából kéthetes altató livestreamet indított a bútorgyártó.

A Nestlé hozza be őket.

Az Apple új reklámjából kiderül, mi mindent kell kibírnia a telefonjaiknak, különösen a legújabb, 11-es verziónak.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés