hirdetés
hirdetés
hirdetés

Political Capital - kinevezések

A Capital Grouphoz tartozó Political Capital Institute közéleti elemző és tanácsadó cégnél több új vezetőt neveztek ki, illetve pozíciót szüntettek meg. A Political Capital indoklása szerint a vezetők kinevezésére a nemzetközi terjeszkedés előkészítése és a feladatok megnövekedett száma miatt volt szükség.
hirdetés
A cég a megszaporodott feladatok miatt új, igazgató-helyettesi pozíciót hozott létre, melyet  Gyulai Attila tölt be, aki korábban a Political Capital kutatási igazgatója volt. Gyulai Attila korábbi pozíciójába Juhász Attila, az intézet korábbi vezető elemzője került, az ő előléptetésével megüresedett helyet pedig vezető elemzőként Krekó Péter foglalta el, aki korábban elemzőként dolgozott a cégnél.

Mint azt a Kreatív Online megtudta, az átszervezések és kinevezések a nemzetközi terjeszkedés mellett - a Political Capital a bolgár mellett hamarosan újabb irodákat nyit a régióban - a projektalapú struktúra kialakítása érdekében történtek.

Ennek következtében a Political Capital tanácsadói divíziója teamekre oszlik ezentúl, melyeket a házon belül kinevezett új vezető tanácsadók, Polyák Zsuzsanna és Ardai Péter irányítanak.

A kinevezésekkel párhuzamosan megszüntették a kreatívigazgatói posztot az intézetnél: a pozíciót korábban betöltő Bognár Ákos távozott a Political Capitaltól: a szakember új munkahelyéről nincs információnk.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés