hirdetés
hirdetés
hirdetés

PM, T-Mobile - címlapfotó-pályázat

Új címlapkoncepciót vezetett be 2008-ban a Pesti Műsor (PM) kiadója, a Geopress. A programmagazin a T-Mobile-lal közösen A város ezer arca címmel egy fotópályázatot hirdetett, amelynek győztesei címlapra kerülnek.
hirdetés
A PM és a T-Mobile címlapfotó-pályázatának célja az, hogy a PM olvasóit felkérjék: fotóikon mutassák be Budapest arcait, illetve kulturális és társasági életét.

A pályázatra beérkezett fotók közül – a zsűri döntése alapján – 2008-ban minden héten egy-egy a PM címlapjára kerül, időről-időre egy-egy fotó elnyeri a szakaszonkénti győztes címet, egy fotó pedig az Év címlapja díjban részesül.

A fotókat elbíráló zsűri tagjai Liptay Gabriella, a Magyar Telekom T-Mobile, T-Com és T-Online márkáinak kommunikációjáért felelős ágazatvezetője, Fényes Gábor fotóművész, Galambos Attila, a PM főszerkesztője és Kiss Gergely, a PM művészeti vezetője.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Novembertől a Skivak felel a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat közösségi média kommunikációjáért.

15 éve rendezi meg miden évben a pincészet a címketervező pályázatát, most bemutatják az eddigi legjobb műveket.

"Kristály. Rajta vagyunk" - ezzel a szlogennel indított kampányt Dél-Dakota. Hamar virális tartalom lett belőle.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés