hirdetés
hirdetés
hirdetés

PM, T-Mobile - címlapfotó-pályázat

Új címlapkoncepciót vezetett be 2008-ban a Pesti Műsor (PM) kiadója, a Geopress. A programmagazin a T-Mobile-lal közösen A város ezer arca címmel egy fotópályázatot hirdetett, amelynek győztesei címlapra kerülnek.
hirdetés
A PM és a T-Mobile címlapfotó-pályázatának célja az, hogy a PM olvasóit felkérjék: fotóikon mutassák be Budapest arcait, illetve kulturális és társasági életét.

A pályázatra beérkezett fotók közül – a zsűri döntése alapján – 2008-ban minden héten egy-egy a PM címlapjára kerül, időről-időre egy-egy fotó elnyeri a szakaszonkénti győztes címet, egy fotó pedig az Év címlapja díjban részesül.

A fotókat elbíráló zsűri tagjai Liptay Gabriella, a Magyar Telekom T-Mobile, T-Com és T-Online márkáinak kommunikációjáért felelős ágazatvezetője, Fényes Gábor fotóművész, Galambos Attila, a PM főszerkesztője és Kiss Gergely, a PM művészeti vezetője.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi és DR BRS újragondolták a Régi nyár című slágert.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

Ezzel hívnák fel a figyelmet a korlátozások feloldása alkalmából, hogy élnek, és felkészültebbek, mint eddig bármikor.

A Blikk+Győző című formátumban a színész ismert emberekkel beszélget.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés