hirdetés
hirdetés
hirdetés

Platina Effie-s a Volkswagen Amarok

A jubileumi 10. Effie-gálán a leghatékonyabb kampánynak kijáró platina díjat a Volkswagen Amarok-Falka című kampánya, a Rebel Rouse ügynökség munkája kapta. A marketinghatékonysági versenyen a platinán kívül összesen 36 díjat adtak át, tíz kategóriában.

hirdetés

Az idei Effie-díjakat pénteken adták át a Nemzeti Színházban. A Reklám Világszövetség Magyar Tagozata (IAA) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) tizedik alkalommal rendezte meg a hatékony reklámozásról szóló versenyét, amelyre idén 105 pályamunkát neveztek. A reklám- és médiaszakemberekből álló zsűri 59 pályaművet juttatott a döntőbe, közülük 36 kampány alkotói - azaz a megbízók és a reklámügynökségek -, illetve a médiaügynökségek kaptak díjat. Tíz kategóriában összesen tizenegy arany, tizennégy ezüst és tizenegy bronz elismerés talált gazdára. Az Effie fődíjasa, így a platina díj gazdája a Volkswagen Amarok-Falka című kampánya lett, amit a Rebel Rouse ügynöksége készített.

További képekért kattintson!

A 2011-es Effie-re beérkezett pályázatok száma közel 70 százalékkal haladta meg a tavalyi év jelentkezéseit, idén 45 ügynökség 105 pályaművet nyújtott be. A 10 meghirdetett kategóriából a legtöbb, 30 pályázat szolgáltatások kategóriában érkezett, de népszerű volt az élelmiszer (19), a fogyasztási cikkek (15) és a társadalmi célú kommunikáció (13) kategória is. Idén új kategóriákat is bevezettek, ezáltal a pályázóknak a kis költségvetésű sikerekkel és a tartósan hatékony kampányokkal is lehetőségük nyílt a megmérettetésre, emellett a gyógyszer, az üzleti kommunikáció (B2B) és a bevezető kampány is felkerült az új kategóriák listájára.

A díjakat ez alkalommal is a tavalyi győztesek képviselői, a két szervező szövetség elnökei,  Pócsik Ilona (IAA) és Aczél László (MAKSZ), valamint a négy főtámogató vezetői adták át. Idén a legtöbb díjat az ACG, az OMD, és a Young & Rubicam vihette haza.

A nyerteslistát innen töltheti le.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés