hirdetés
hirdetés
hirdetés

Plakátpályázatot írt ki a Golden Drum

A “hely szellemét” kell feldolgozni a Golden Drum és Piran polgármestere által kiírt plakátpályázaton. Ötezer eurót lehet nyerni.

hirdetés

Kiírta a portorozsi Golden Drum reklámfesztiválhoz tartozó hagyományos plakátpályázatot a szervezőbizottság és Piran városának polgámestere.

Az idei pályázat témája a genius loci, vagyis a hely szelleme. A kiírók olyan pályaműveket várnak, ami rámutat a két testvérváros rejtett, de speciális értékeire, titokzatosságára.

A pályaművek leadását augusztus 27-ig várják, a nyertes ötezer eurót kap. A kiírásról többet ezen a linken lehet megtudni, ahonnan számos vizuális anyag is letölthető.

A Golden Drum reklámfesztivált idén október 6-a és 9-e között rendezik meg a szlovéniai Portorozsban. Magyarországot a zsűriben Tihanyi Péter, az ACG kreatívigazgatója fogja képviselni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés