hirdetés
hirdetés
hirdetés

Plakáton üzenik diákjai: SZERETÜNK SASPISTA

A Széll Kálmán téren található az a citylight plakát, amelyen diákjai emlékeznek Sas Istvánra.

hirdetés

A szép gesztust a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatói találták ki és ők tervezték meg a plakátot – tudtuk meg Harsányi Dávidtól, az egyetem marketingtanszék-vezetőjétől. A JcDecaux támogatta őket a plakáthellyel.

Forrás: Katona Gergely Facebook-oldala
Forrás: Katona Gergely Facebook-oldala

A citylight szövege utal arra a molinóra, amit évekkel korábban készítettek a diákjai Sas Istvánnak, amit nagyon szeretett és amire nagyon büszke volt. Nemrég közöltünk egy hosszú összeállítást, amelyben kollégái, diákjai emlékeztek az egyik legnagyobb hatású magyar reklámszakemberre, tanárra. Ebben a molinó történetét is megosztotta velünk Totth Gedeon, a BGE tanára:

„Pista a Külker Reklám szakirányos óráján – talán az óriásplakátokról volt szó –megemlítette, hogy az M7 bevezető szakaszán valamelyik felüljáróra hatalmas betűkkel ki van írva, hogy „Szeretlek Kati!”. Erre mondta Pista, hogy tulajdonképpen milyen jó lehet a Katinak, hiszen amikor csak arra jár, látja a feliratot, és tudja, hogy szeretik. A szakirányos csoport kitalálta, hogy kiplakátolják következő órára az iskolát „Szeretünk Pista” feliratokkal és öt lány, Viki, Évi, Rita Fruzsi, Mici előző éjszaka egy használt lepedőre festette az említett mondatot és kirakták a parkoló bejáratához. Az egész csoport (időben ott volt mindenki) az ablakból leste, hogy mikor jön és észreveszi-e? Pista jött, és semmit nem vett észre. Óra végén megkérdezték, hogy nem vett-e észre valami szokatlant, mondta, hogy nem. Akkor lekísérték és megmutatták. Pista nagyon meghatódott, szemmel láthatólag nagyon jólesett neki, évek múlva is emlegette.”

Sas István búcsúztatása június 12-én kedden 14:00-tól lesz a Farkasréti temetőben.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az ősszel érkező 3. évad első előzetesét ezúttal is a többszörös Promax-díjas Varsics Péter rendezte.

A Geico szpotjában a gólszerző focista végigcsússza a térdén a pályát.

Rendhagyó akciót indított a 444-gyel közösen az OTP.

Az Est FM és a Radio Café volt frekvenciáján, a budapeti 98,6 MHz-n indulhat az új rádió.

Minden nevezés után 10 eurócentet adományoznak az SOS Gyermekfalvak részére.

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés