hirdetés
hirdetés
hirdetés

Piackutatót választott az NHH

A digitális átállással kapcsolatos piackutatásra választott partnert az NHH. Nettó 25 millió forintot ér.
hirdetés

Még márciusban írta ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) a digitális átállással kapcsolatos piackutatásra a tendert. A nyílt közbeszerzési eljáráson hat pályázó indult, akik közül végül az Ariosz ajánlatát tartotta összességében legelőnyösebbnek a hatóság. Az ajánlati ár és a szakmai ajánlat minősége fele-fele arányban számított az elbírálás során.

A nettó 25 millió 188 ezer forintért az Ariosznak a digitális televíziós és rádiós szolgáltatások elérhetőségét, igénybevételét, a háztartási eszközellátottságot és hozzáférést, továbbá a fogyasztói attitűdöt, tájékozottságot és tudatosságot kell felmérnie. Mindezt országos szintű személyes interjúk, bolti megfigyelések és ármonitoring tevékenység módszerrel.

A megbízás a kiírás alapján év végéig, december 31-ig szól.

Az Arioszon kívül indult még a GfK Hungária, a Szonda Ipsos, a Hoffmann, a MASMI Hungary és az ITHAKA.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

Derül ki a Nielsen márkahűséget firtató felméréséből. A printhirdetések még riasztóbb mértékben nem tudnak hatást kiváltani.

Az érintettek nem nyilatkoznak, de az AdAge biztosan állítja, hogy a másfél éve kinevezett Nick Law távozik.

Szert-Szabó Dorottya animációs tervező így búcsúzik egyik kedvenc sorozatától.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés