hirdetés
hirdetés
hirdetés

Piac és Profit - az Adaptive Mediával dolgozik

A Piac és Profit Kiadó kiadta online reklámértékesítési feladatait. Az Adaptive Media február 25-től értékesíti a Piacesprofit.hu, valamint további négy site felületét az ügynökségeknek.
hirdetés
Tovább bővült az Adaptive Media értékesítési portfoliója. A társaság ezentúl az Piacesprofit.hu-t, valamint rovatait: az Életforma.hu-t, az Autoblog.hu-t, a Cégblog.hu-t és a Klímablog.hu-t is értékesíti az ügynökségek felé.

A kiadó 1999-ben indította el az elsősorban üzleti döntéshozóknak szóló Piacesprofit.hu-t, a tematikus tartalmakkal a társaság 2004-ben debütált.

A 2007 elején alakult Adaptive Media online sales house új ügyfelén kívül a Port.hu, a Hírszerző.hu, a Privátbankár.hu, a Webfordítás.hu, a Színház.hu, a Focitipp.hu, a Stylewars.hu, a Velo.hu, valamint a Kreatív Online reklámfelületeit értékesíti.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Pap Szilárd István áprilisban fog távozni a laptól.

Ali G, hardcore táncolás és Baby Shark.

Az új általános vezérigazgató-helyettes Hargitai Ádám lett, Lóczi Jánost váltja.

A Főszerkesztők Fóruma Ács Dánielt és alkotótársait díjazta, illetve kiemelt további három munkát.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!

hirdetés
hirdetés