hirdetés
hirdetés
hirdetés

Piac és Profit - az Adaptive Mediával dolgozik

A Piac és Profit Kiadó kiadta online reklámértékesítési feladatait. Az Adaptive Media február 25-től értékesíti a Piacesprofit.hu, valamint további négy site felületét az ügynökségeknek.
hirdetés
Tovább bővült az Adaptive Media értékesítési portfoliója. A társaság ezentúl az Piacesprofit.hu-t, valamint rovatait: az Életforma.hu-t, az Autoblog.hu-t, a Cégblog.hu-t és a Klímablog.hu-t is értékesíti az ügynökségek felé.

A kiadó 1999-ben indította el az elsősorban üzleti döntéshozóknak szóló Piacesprofit.hu-t, a tematikus tartalmakkal a társaság 2004-ben debütált.

A 2007 elején alakult Adaptive Media online sales house új ügyfelén kívül a Port.hu, a Hírszerző.hu, a Privátbankár.hu, a Webfordítás.hu, a Színház.hu, a Focitipp.hu, a Stylewars.hu, a Velo.hu, valamint a Kreatív Online reklámfelületeit értékesíti.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés