hirdetés
hirdetés
hirdetés

P&G - amatőr reklámszpottal hirdet

Nem kreatívügynökség, hanem egy fogyasztó készítette el a Procter & Gamble (P&G) Pringles chipsmárkájának tévészpotját. A hirdető eredetileg reklámzenére írt ki pályázatot, az egyik pályamű azonban annyira elnyerte a tetszését, hogy önálló szpotként futhat majd a brit adókon - írja az Advertising Age.
hirdetés
„Jingles for Pringles”, vagyis dalok Pringlesnek címmel hirdetett versenyt a P&G, hogy megtalálja a megfelelő dalt saját karácsonyi reklámjához. Egy skót tanár és zenész, Nils Elders zene helyett egy komplett szpotot küldött be, ami annyira megtetszett a hirdetőnek, hogy úgy döntött, bemutatja karácsonykor saját reklámidejében.

A 25 éves tanár pályaműve a South Park mintájára készült animáció volt, ahol mosolygó Pringles chipsek énekelnek mikulássapkában. A fiatalember a filmet otthon, saját számítógépén készítette el mindössze három nap alatt és megnyerte vele négyezer dolláros fődíjat is.

A nyertes szpot itt megtekinthető.
(forrás: AdAge)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Hornyacsek Zoltán 13 évet dolgozott a kiadónál, a napilapüzletágért volt felelős.

Az idén 20 éves újság kívül-belül átalakul.

Gyenge idegzetűek, csak óvatosan!

A Toman Lifestyle márkáihoz kapcsolódóan.

A Washington Postban megjelent egész oldalas hirdetésben ajánlotta fel az eszement nyomravezetői díjat.

hirdetés

Meghosszabbított nevezési határidő: október 20. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: 10.25. Kapunyitás: 19 óra

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Díjátadó: 10.26. kapunyitás: 19 óra

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

Workshop az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletéről, közismertebb nevén a GDPR-ról november 10-én.

Facebook és Instagram hirdetések kezelése a gyakorlatban november 16-án.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

hirdetés
hirdetés