hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pető-Dickinson Andrea távozott az Ogilvy éléről

Pető-Dickinson Andrea után új vezetője van az Ogilvy Groupnak. A vezérigazgatói posztra Martin Alles, az ukrajnai Ogilvy feje érkezett, aki társát is magával hozta: Will Rust a vezető kreatívigazgatói feladatokat látja el.
hirdetés

Tisztelt Látogatónk!

Ön még nem előfizetője a Kreatív Online-nak, vagy még nem lépett be előfizetői felhasználónevével és jelszavával.

Amennyiben szeretne előfizetni, itt megteheti.

E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Bendi Balázs és Erdődy Adrienn terve nyerte a Hypewriter pitchfórum fődíját, azaz az ő sorozattervükből már biztosan elkészül a pilotepizód.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

Ha pólóit nem is sikerült eladnia, egy rövid időre világhírű lett, és még előadással egybekötött beszélgetés is volt róla Cannes-ban.

Kovács István Ostrom című diplomafilmje a Young Director Awardon kapta az elismerést.

A „Hol vagy, Kajla?” belföldi turisztikai kampányhoz a MÁV és a SPAR is csatlakozott, a célcsoportot a gyerekek és szüleik alkotják.

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Hozzászólások (4 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Nehéz elhinni, hogy a network nem volt képben, hiszen 3 év alatt 4 kreatív igazgatót "evett meg" és összességében a fluktuáció is elképesztően magas volt. Az igaz,
hogy "politizálni" nagyon tudott, jobb színben feltüntetni a valóságot, abban nagyon jó volt. Csak az öntelt vezérigazgató asszony arra nem jött rá, hogy ez rövidtávú
stratégia. Bár honnan is jött volna rá? Az egész nő egy nagy, arrogáns lufi. A bukása sok embernek elégtétel, bizonyíték arra, hogy arrogáns, lekezelő, dolgozni
utáló ember nem maradhat magas vezetői pozícióban. Előbb-utóbb visszalökik oda, ahová valók...
#
Párszor beszéltem velük, senki sem volt képben. Teljes káosz...
#
Azt eddig is jól tudta a szakma, a sikerek közepette és a bukás alatt is, hogy PD Andrea nem alkalmas vezetőnek. A network hozzáállása nem is volt igazán érthető - hogy
ők miért nem látják ezt, mit látnak másként. Néhány kiemelkedő képessége elismert, emellett azonban egy szervezet vezetését, összefogását, netán strukturált
irányítását és igazgatását nem lehet rábízni. Kiváló new business dir., amit azonban ennél magasabb pozíciókban művelt, az katasztrofális mind üzleti, mind pedig
személyzeti aspektusból.
#
Nem is tudtam, hogy az Ogilvy ZRT, most megnéztem a neten, és tényleg az.
MIndig bosszantott, mikor az ügynökség kft-s üig-ek is vezéreztetik magukat, amire jócskán van/volt/lesz példa itt a KO-on.

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

Derül ki a Nielsen márkahűséget firtató felméréséből. A printhirdetések még riasztóbb mértékben nem tudnak hatást kiváltani.

Az érintettek nem nyilatkoznak, de az AdAge biztosan állítja, hogy a másfél éve kinevezett Nick Law távozik.

Szert-Szabó Dorottya animációs tervező így búcsúzik egyik kedvenc sorozatától.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés