hirdetés
hirdetés
hirdetés

Peter Thiel előadást tart a Brain Baron

A techvilág egyik legnagyobb befektetője, a PayPal alapítója, Peter Thiel előad az idei Brain Baron.

hirdetés

A Brain Bar Budapest vezetője, Böszörmény Nagy Gergely Facebook-bejegyzésben adta hírül, hogy az idei BBB egyik sztárvendége Peter Thiel befektető lesz, aki Elon Muskkal közösen útjára indította a PayPalt, de elsőként fektetett a Facebookba és Elon Musk SpaceX nevű cégébe is. Thielt tartják (legalábbis Nick Denton, A Gawker alapítója biztosan) felelősnek abban is, hogy proxy pereken, pl. Hulk Hoganen keresztül kicsinálta a Gawker Mediát, miután az megszellőztette, hogy Thiel homoszexuális.

Thiel hozta létre azt a mára már több tízmilliárd dollárt érő adatelemző céget, a Palantirt, amely jelenleg az amerikai védelmi minisztériumnak is dolgozik. A techszféra egyik legbefolyásosabb embere június 2-án ad elő a Brain Bar fesztiválon. A férőhelyek korlátozott száma miatt Peter Thiel budapesti előadása zárt körű lesz, csak bérletet vásárlók és diákok vehetnek részt rajta különregisztráció után. 

Az idei BBB-n egyébként megint sok nagy név teszi tiszteletét: sok más mellett előadást tart Jacqueline Fuller, a Google alelnöke és Margrethe Verstagen, az EU versenyjogi biztosa is. A teljes lista itt tekinthető meg.

A két évvel ezelőtti Brain Bar sztárvendége Sir Martin Sorrell volt, akivel a Kreatívnak alkalma volt exkluzív interjút készíteni. Sorrell egyébként a hétvégén lemondott a WPP elnök-vezérigagatói pozíciójáról, miközben épp belső vizsgálat van ellene folyamatban a cég vagyonával való visszaélés gyanúja miatt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés
hirdetés