hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pénteken óriásbuli Portorozban

A Carbon Group Communication idén is a HPS Group társszervezésében és a Vodafone főtámogatásával valósítja meg a már tizedik éve megrendezett magyar partit “Full HD Party in 2D, the hungarian definition” címmel.

hirdetés

Pénteken, a Golden Drum reklámfesztivál utolsó előtti napján Portorozban a Barka étterem teraszán, az öbölben rendezik be a félig szabadtéri bulit. Az idén már a Budapesten debütált Art and Copy rendezvénysorozat jegyében és neve alatt, ügynökségi DJ-k szolgáltatják a zenét. Az italokkal a Zwack és új partnerként a Törley Pezsgőpincészet látja el a rendezvényt. A rendezvény vizuális anyagaiért, a 2D szemüvegként használható szórólapért és a plakátokért is a HPS felelt.

Az idei évben, az együttműködés keretein belül a Golden Drum szakmai programjához a Vodafone androidos alkalmazást fejleszt, amelyet szerdától a fesztiválozók letölthetnek az Android Market-ről.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A nyílt pályázatban a W betűs alapforma fix, a tartalom már szabadon variálható.

A Brit Média egy másik kiadványa, a 168 óra pedig új külsőt kap.

Ebben az évben már bárki ajánlhatja a „nagyköveteknek” a szerinte legkiválóbb, hazaszeretettől fűtött magyar teljesítményeket.

Az 1,2 millió követővel rendelkező oldal fotóiból készült könyvhöz maga a rendező írt előszót.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés