hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pénteken elindul az országos Retro Rádió

Nincs három hete, hogy nyertek.

hirdetés

A 24.hu szúrta ki, hogy már hirdetik az új országos kereskedelmi rádió, a Retró pénteki indulását az alanti szpottal. Az Andy Vajna-közeli Hold Reklám eddig a néhai Rádió Q frekvenciáján, a fővárosi 99,5 MHz-en szolgáltatott adást azonos néven, technikailag ez költözik át az országos hálózatra.

A cégcsoporthoz tartozott egy azonos nevű nyíregyházi rádió is, ez mostantól Best FM lesz, a budapesti 99,5-ön pedig Magyar FM néven indul adás.

A 24.hu arra az érdekes dologra is felhívja a figyelmet, hogy a Retró Rádió a Sláger FM tulajdonosának bejegyzett védjegye volt, a Médiatanács azonban így sem látott problémát abban, hogy áldását adja arra, hogy másvalaki indítson rádiót ezen a néven.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az ősszel érkező 3. évad első előzetesét ezúttal is a többszörös Promax-díjas Varsics Péter rendezte.

A Geico szpotjában a gólszerző focista végigcsússza a térdén a pályát.

Rendhagyó akciót indított a 444-gyel közösen az OTP.

Az Est FM és a Radio Café volt frekvenciáján, a budapeti 98,6 MHz-n indulhat az új rádió.

Minden nevezés után 10 eurócentet adományoznak az SOS Gyermekfalvak részére.

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés