hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pénteken elárverezzük a repiajándékokat

Idén is lesz közös sajtóárverés: január 8-án több lap – köztük a Kreatív Csoport – elárverezi a szerkesztőségébe érkezett karácsonyi ajándékokat. Az est során befolyt összeget idén is a Menhely Alapítvány kapja.
hirdetés

A tavalyihoz hasonlóan több szerkesztőség ezúttal is megrendezi a karácsonyi reprezentációs ajándékok árverését. A január 8-i eseményen a Kreatív Csoport, a Figyelő és az Origo mellett több egyéb médium is képviseli magát.

Az árverésen résztvevő szerkesztőségek azért döntöttek az immár hagyományosnak tekinthető akció mellett, mert úgy gondolják, hogy újságíróként nem fogadhatnak el ajándékokat olyan cégektől és egyéb szervezetektől, amelyekről egyébként munkájuk során írniuk kell, hiszen ez esetlegesen azt a látszatot keltheti, mintha nem kezelnék őket pártatlanul.

Az első aukción - 2007-ben - 283 ezer forint gyűlt össze, a tavaly megtartott liciten pedig összesen 405 ezer forintért keltek el az ajándékok. A befolyt összeget az előző évekhez hasonlóan a Menhely Alapítványnak ajánlják fel az újságírók.

Az érdeklődőket január 8-án este hat órától a Sirályba várják a szerkesztőségek.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A mai mutatványszám után január 13-tól indul a napi terjesztés.

Ezt mondta Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója az Indexnek adott podcast-interjújában.

Rajtuk kívül az Eletforma.hu női portál is a sales house-hoz került január 1-jével.

A felek azonban keresik az üzleti együttműködés további lehetőségeit.

Kirády Attila, eddigi kreatív igazgató pozíciója megszűnik, de marad a cégnél.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés