hirdetés
hirdetés
hirdetés

Peking 2008 - fókuszban az internet-biztonság

Az Sg.hu arról ír, hogy adatbiztonsági központot hoztak létre Pekingben a hackertámadások kivédésére. A szervezők aggodalma nem alaptalan: a sydneyi olimpia alatt legalább 11,3 milliárdszor próbálták feltörni az ötkarikás játékok honlapját, a legutóbbi téli olimpia idején pedig naponta mintegy hárommillió támadást regisztráltak.
hirdetés
A számítógépes vírusok, hálózati-, és hackertámadások, valamint a rendszerleállások ellen alakult központ 21 adatbiztonsági szolgáltató és több mint harminc szakértő összefogásának köszönhető. Vang Csiang, a központ vezetője elmondta: olyan internet-biztonsági riasztórendszert hoztak létre, amely minden támadást regisztrál, megvizsgál, és megadja a szükséges válaszlépéseket.

A szervezők részéről az óvatosságra nem csak a kialakult politikai helyzet miatt van szükség, az ötkarikás játékok hivatalos honlapjai általában is nagy veszélynek vannak kitéve. Mint azt az SG.hu írja, 2000-ben a sydneyi olimpia 16 napja alatt számítások szerint legalább 11,3 milliárdszor próbálták feltörni az olimpia hivatalos honlapját, a torinói téli olimpia idején pedig naponta mintegy hárommillió támadást regisztráltak.

Az internet-biztonság kérdése az athéni ötkarikás játékok előtt is fókuszba került: a szervezők mintegy 64 milliárd forintnyi összeget költöttek a rendszerek frissítésére.
(forrás: Kreatív Online, SG.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés