hirdetés
hirdetés
hirdetés

Partnerekkel döntőzve szülinapozott a Human Telex

A HTX Advertising & Event a világbajnokság ideje alatt saját irodájának kertjében nyitott teraszt ügyfeleinek, partnereinek. Sok kép az eseményekről.

hirdetés

A HTX Advertising & Event (Human Telex) ügynökség június-július folyamán közös szurkolásra hívott bennünket és partnereit, ügyfeleit a harmadik kerületi új irodája mellett kialakított VB-Kertbe. 

A meghívottak sorát a Dreher Sörgyárak munkatársai nyitották, de a – kezdetben kicsit esős idő ellenére – július 13-án, a világbajnokság döntőjén is voltak résztvevők.

Az ügynökség a világbajnokság mellett a cég 25 éves fennállását, új arculatát, valamint a nemrég elfoglalt új irodáját is megünnepelte. A kertet és szurkolókat megmutatjuk képekben: 

A HTX Advertising & Event munkatársai: Kovács Fruzsina rendezvénymenedzser, Péntek Erika ügyfélkapcsolati menedzser, Nagy Tímea ügyfélkapcsolati menedzser
További képekért kattintson!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés