hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek a Reklámfeszten

Sok párhuzamos programmal, kiállításokkal, workshoppal és bulival várja a kommunikációs szakmát a jövő héten zajló Reklámfeszt. 

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A szeptember 18-án startoló négynapos Reklámfeszt minden nap párhuzamosan több szakmai programot kínál a kommunikációs szakma számára. Az első nap délelőttjének programja között szerepel a Piackutatók a fogyasztási trendekről valamint a Reklám, vagy amit akartok című két szekció. Délután minikonferenciát tartanak a közösségek erejéről, lesz reklámzabálók vetítés, itt tartja a Magyar PR Szövetség (MPRSZ) a Hír-név-más konferenciáját, és szó lesz a zenei csatornákról. Közben egész nap a Cannes Lions kiállítást is meg lehet nézni. 

A második nap erős lesz a média szekció, beszélnek az egészségmarketingről, a sport és média témáról és Sas Istvánnal a reklámpszichológiáról.

Szeptember 20-án e-kereskedelem, HR- és digitális témájú programok lesznek, közben délután részt lehet venni a Portfolio Night workshopján, és ezen a napon is több szakmai szervezet tart programot. Az utolsó napon az egyik központi téma a new business, és ekkor tart a Kreatív az Artisjussal közösen egy szekciót Védett ötletek - ötletek és koncepciók jogi gondozása címmel. Majd délután is lesz kreatívos programpont, ekkor testvérlapunkkal, az Élelmiszerrel közösen a trade marketinggel foglalkozunk.

A sok szakmai program mellett bulik is szerveződnek: kedden Neston-partyval, szerdán ügynökségi zenekarok - Artistically Hamis, Gyula egyedül jön - lépnek fel, és lesz Jutyubiszkó meg csocsó- és gombfoci-bajnokság, csütörtökön a Golden Dove-díjátadón Tóth Vera sztárfellépő énekel és ropni lehet a Class FM-partyra, pénteken pedig Art & Copy zárja a hetet. 

A Reklámfeszt központi koordinációját, arculatát, kommunikációját, médiafoglalásait, rendezvényszervezési feladatait a HD Group látja el. Az esemény a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) kezdeményezésére jön létre, és 14 szakmai szervezet fogja magát képviseltetni.

Részletes programleírást a Reklámfeszt oldalán talál.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés