hirdetés
hirdetés
hirdetés

Papíralapon is jön a Recorder

A Kreatív Online-hoz eljuttatott információk szerint megszűnik a New Noise zenei magazin és helyette a részben New Noise-ból a Recorder.hu-hoz átszivárgott szakemberekkel és tulajdonosi háttérrel a blogból lesz nyomtatott prémiummagazin, amely megtartja a Recorder nevet.

hirdetés

A Kreatív Online-hoz eljuttatott információk szerint a Recorder.hu zenei blog és a New Noise magazint kiadó NN Media közötti megállapodás értelmében a New Noise megszűnik és a jövőben a Recorder jelenik meg nyomtatott formában.

Az ingyenes Recorder a nyár közepétől kéthavonta jelenik meg, a főszerkesztő pedig Pawlowszky Tamás lesz, aki egyben a kiadó cégben az ügyvezetői pozíciót is betölti majd. Pawlowszky korábban a Kirowski és a Café Interactive kreatívigazgatója is volt. A cégben tulajdonrészhez jutott Soós Balázs társügyvezető, a Sanoma Exit programmagazinjának értékesítője és a New Noise-t is kiadó NN Media értékesítési vezetője, valamint Balogh László, az EnterNet Csoport volt kereskedelmi és marketingigazgatója is. A New Noise eddigi főszerkesztője, Jakab Zoltán a Recorder szerkesztőségében folytatja a munkát.

A 80 oldalasra tervezett, 10 ezer példányban megjelenő, nagyrészt a Recorder.hu 15 fős szerzői stábjára alapozott új magazin felelős szerkesztője Dömötör Endre, az Est.hu zenei rovatának korábbi újságírója, a 303 magyar lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz című könyv szerkesztője lesz, aki Nagy-Britanniából tér haza a felkérés nyomán. A Recorder.hu portál felelős szerkesztője továbbra is Déri Zsolt, aki 2009-ig az Est.hu zenei rovatának vezetője és fő szerzője volt, és korábban részt vett a Wanted magazin szerkesztésében, valamint többek között a Petőfi Rádió rockzenei műsorainak munkatársaként is dolgozott.

Sűrű piac

A New Noise 2010 áprilisában indult a Skalar Entertainment (NN Media) gondozásában korábbi wantedes és planet z-s újságírókkal, a mára havi százezer egyedi látogatót vonzó Recorder.hu-t tavaly szeptemberben indította el Pawlowszky Tamás. Idén februárban a New Noise szerkesztőségéből nézeteltérés miatt kiszálló újságírók a már létező Lángoló Gitárok blog nyomtatott verzióját indították el, majd február végén jelentették be, hogy az NN Media is értékesíti a Recorder.hu felületeit.

A lap indulásával három zenei magazin jelenik meg nyomtatott formában nagyjából ugyanarra a célcsoportra, a Wantedből lett Wan2, a Lángoló Gitárok és a most induló Recorder, melyek közül utóbbi kettőt ingyenesen terjesztik. Az online piacon a Recorder.hu és az Index háziblogja, a Lángoló Gitárok mellett a Wan2 online felülete és az origo Quart zenei portálja a konkurencia.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A hidegháború és az űrverseny a grafikusokból is kihozta a legvadabb álmokat.  

Összes lapjában és online felületein is közös tapsra buzdít a kiadó.

A Most Mobilszerviz nekik segítene. Az új brand bevezető kampányát a Human Telex fejlesztette. A kampánybejelentőt olvashatjátok.

Tanácsokat osztanak azoknak, akik most másokon segíthetnek. A kampánybejelentőt olvashatjátok.

Őrültségnek tűnik épp most országimázs-reklámra költeni, de a portugálok inkább aktualizálták az üzenetet.

hirdetés
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!