hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pannon - összevont igazgatóságok

A Pannon összevonta marketingkommunikációs, valamint sajtó- és információs igazgatóságának működését. Az újonnan létrejött kommunikációs igazgatóságot Dan Titus, korábbi marketingkommunikációs igazgató vezeti.
hirdetés
Új igazgatóság jött létre a Pannonnál azt követően, hogy a vállalat összevonta az eddig külön működő marketingkommunikációs, valamint sajtó- és információs igazgatóságát.

A kommunikációs igazgatóság vezetésével január 1-jétől Dan Titust bízták meg kommunikációs vezérigazgató-helyettesként. A szakember eddig a cég marketingkommunikációját irányította.

Az átszervezés után nem változik Majorosi Emese feladatköre, aki továbbra is sajtó és információs igazgatóként dolgozik a Pannonnál.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés