hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pannon - a DDB-től érkezett az új pr-es

Ügyféloldalon folytatja pályafutását Virágh Adrienn, aki a DDB pr-menedzseri posztját hagyta ott a Pannonért. A szakember a mobilcégnél vezető pr szakértőként dolgozik.
hirdetés
Újra van vezető pr-szakértő a Pannonnál, a pozíció az év elején Zachar Györgyi távozásával  üresedett meg. A poszt feladatait Virágh Adrienn látja el, aki ügynökségi oldalról érkezett a vállalathoz.

A Pannon új szakembere öt év pr-ügynökségi tapasztalattal rendelkezik, 2003-ban csatlakozott az Mmd-hez, ahonnan tavaly account menedzserként távozott. Pályafutását a DDB-nél pr-vezetőként folytatta.

A DDB-nél Virágh Adrienn utódja Agg Noémi lett, aki a Netaktívtól érkezett az ügynökséghez.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

Omar Jimenez jogszerűen tudósított az összecsapások helyszínéről

Az Ad World Masters 200 ügynökégi vezetőt interjúvolt meg 55 országból, amely alapján a reklámpiac várakozásait vázolták fel. 

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés