hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pannon - a DDB-től érkezett az új pr-es

Ügyféloldalon folytatja pályafutását Virágh Adrienn, aki a DDB pr-menedzseri posztját hagyta ott a Pannonért. A szakember a mobilcégnél vezető pr szakértőként dolgozik.
hirdetés
Újra van vezető pr-szakértő a Pannonnál, a pozíció az év elején Zachar Györgyi távozásával  üresedett meg. A poszt feladatait Virágh Adrienn látja el, aki ügynökségi oldalról érkezett a vállalathoz.

A Pannon új szakembere öt év pr-ügynökségi tapasztalattal rendelkezik, 2003-ban csatlakozott az Mmd-hez, ahonnan tavaly account menedzserként távozott. Pályafutását a DDB-nél pr-vezetőként folytatta.

A DDB-nél Virágh Adrienn utódja Agg Noémi lett, aki a Netaktívtól érkezett az ügynökséghez.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés