hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pályázatot hirdetett a Brandfestival

SMS-pályázatot hirdetett a Brandfestivalt szervező Brandmedia. A 18-30 évesek karriertörekvéseit várják 160 karakterben. 

hirdetés

Brandfestival 2011 – New Talent néven pályázatot hirdetett a Brandfestival konferenciákat szervező Brandmedia. A verseny a 18-30 éves korosztálynak szól, és a szervezők arra kíváncsiak, hogy a mai marketing és kommunikáció szakos hallgatóknak milyen karrier-elképzeléseik vannak.

A versenyzőknek nincs más dolguk, mint a törekvéseiket egy SMS-ben megfogalmazni, tehát maximum 160 karaktert kell küldeniük a +36307550397-es számra.

A pályázat szervezői szerint az ideális karrier-elképzelést „szenvedélyes céltudatosság hatja át, s tartalmazhatja a konkrét pozíciót, motivációt, tulajdonság- és személység jegyeket, szociális kompetenciákat. Ám mindez csupán támpont. A hangsúly a tömör, lényegre törő, kreatív megfogalmazáson van”. A pályázatok formátuma: karriervágy, név, életkor, iskola.

A nyertes üzenet megfogalmazója konferencia-belépőt nyer a Brandfestivalra.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Progressive Reklámügynökség kutatást végzett a hirdetők marketingmunkatársai körében azzal kapcsolatban, hogy a járvány miként változtatta meg a reklámügynökségekkel kapcsolatos elvárásokat.

Például Cserhalmi György, Ascher Tamás, Udvaros Dorottya, Alföldi Róbert, Mácsai Pál és Péterfy Bori.

Az Instagram nagyot megy, miközben a nagy márkák összefognak Zuckerberg közösségimédia-óriása ellen. 

A június 29-i Design Világnap, mint oly sok minden más, szintén online valósult meg. Itthon az alkalomból három minivideó mutatja be, hogy a design mennyire beleivódott a hétköznapjainkba. 

Július 1-től új kiadó gondozásában jelennek meg a magazin lapszámai.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés