hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pályázat tényfeltáró újságíróknak

A Gőbölyös Soma Alapítvány az idén is pályázatot írt ki tényfeltáró újságírók számára. A pályázati határidő november 30-a.

hirdetés

A tényfeltáró újságírók számára idén is kiírta a Gőbölyös Soma Alapítvány egymillió forint díjazású pályázatát. A nyertes újságíró az elmúlt év legkiválóbb tényfeltáró írásművéért január 11-én veheti majd át a Soma-díjat.

A díjra pályázhat maga a szerző, de jelölheti őt más természetes vagy jogi személy, vagyis egy-egy szerkesztőség is. Az alapítvány ezért azt kéri mindenkitől, hogy ha környezetében olyan cikkel találkozik, melyet díjazhatónak ítél, akkor jelölje a szerzőjét. Vagyis olyan személyt, aki tényfeltáró, valamely magyarországi társadalmi, illetve gazdasági visszásságra fényt derítő, legalább 6 ezer, legfeljebb 100 ezer leütéses megjelent vagy még publikálatlan írást jegyez. Csak olyan szerzőt, vagy szerzőket lehet jelölni, akik a január 11-i díjkiosztás időpontjáig nem tölti be 37. életévét.

Pályázni november 30-ig lehet, az eljárás részleteit a Gőbölyös Soma Alapítvány oldalán lehet megnézni.

A 2009-es tényfeltáró munkák közül Magyari Péter, az Index újságírója, a Kreatív állandó szerzője kapta meg a Soma-díjat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A tévés összevonás után a printes portfóliójában is átalakításokba kezdett a KESMA.

A Netflixnek és az Amazonnak egyelőre nem kell reszketnie a nagy prezentáció láttán.

A márka sportszponzorációs tevékenységének részeként nyertek el egy digitális/rendezvényes feladatot.

Karlendítéssel vonul be Szlovéniába, szélsőjobbos politikusok dörgölőznek hozzá.

hirdetés
hirdetés

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én! A rendezvény betelt!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc