hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pályázat kezdő rendezvényszervezőknek

Ösztöndíjpályázatot hirdetett a Port.hu és a BKF kreatív event menedzser szakirány.

hirdetés

“Mutasd magad, lelkem!” – címen pályázatot hirdetett a BKF Kreatív Event Menedzser szakirány és a Port.hu. A pályázók feladata, hogy a megtervezzék a Port.hu teljes színpadi koncepcióját a WAMP dizájnvásárra, szem előtt tartva a rendezvény jellegét és a Port.hu imázsát.

A győztes ingyenesen vehet részt a BKF kreatív event menedzser kurzusának egy szemeszterén, illetve megvalósíthatja tervét a WAMP-on. A beérkezett munkákat Dér Cs. Dezső, a képzés vezetője, Matheidesz Réka, a WAMP ügyvezetője, Mezriczky László, az Magyar Reklámszövetség elnöke, Rókusfalvy Gábor, a MARESZ elnökségi tagja és Zsoldos Dávid, a Libri Média ügyvezetője bírálja el.

A pályázatok leadási határideje: 2012. szeptember 10.

További részletek itt

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés