hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pago - a magyar piacon is

A több európai országban is kapható Pago gyümölcslémárka Magyarországon is megjelenik március végén.
hirdetés
A termékcsaládot a Pago Ausztria gyártja, amely a brand magyarországi forgalmazására a Henkell & Söhnlein Hungáriát kérte fel. Ez a cég hazánkban a BB gyümölcsleveket gyártja. A tízféle ízesítésű, prémium kategóriába tartozó Pago italokat első lépésben a gasztronómiai egységek árusítják majd, a termékeket először az éttermekben, a kávézókban és a hotelekben vásárolhatják meg a fogyasztók. Később - mint azt a Henkell & Söhnlein marketingosztályától megtudtuk - a többi európai országhoz hasonlóan a magyar boltok is árusítják majd. A Pago népszerűsítésére egyelőre nem indul reklámkampány, hirdetésekkel maximum csak az év második felében találkozhatnak a fogyasztók.

Az osztrák gyümölcslé nemzetközi története 1989-ben kezdődött. Az eltelt évek alatt az osztrák brand betört a horvát, a német, a francia, a spanyol, az olasz, a brit és a svéd piacokra, és a márkapolitikájának köszönhetően a termék számos európai ország vezető prémium gyümölcslémárkájává vált. A szigorú irányelvek alapján gyártott 0,2 l-es üdítő csak természetes anyagokat tartalmaz.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A négy év után újraindított szakmai elismerést Rényi Pál Dániel kapta.

Ügynökségi meg médiás arcokkal, marketingesekkel és startupperekkel fogunk fröccsözni munka címén. Nyitott dolog!

Minden ügynökségénél lekapcsolták a gépeket az Ukrajnából indult vírus miatt.  

Az Ablak, a Hol-Mi?, a Főtér műsorvezetője 64 éves volt.

Később a vállalat munkalehetőséget is ajánl a sportolóknak.

hirdetés

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Idén kilencedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Díjátadó: július 5., Premier KultCafé

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés