hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kultikus hentes és belvárosi találkahely is bekerült a Telekom új kalauzába

A város értékteremtő pontjait vadásszák a Budapest Spots kezdeményezéssel és kiterjesztett valósággal.

hirdetés

A Night Embassy of Budapest a magyar főváros éjszakai polgármesteri intézményéért kampányoló, alapítói között számos kiemelkedő vendéglátóegység és szórakozóhely vezetőjét tudó nonprofit szervezet, aminek hosszú távú célja, hogy fejlessze Budapest éjszakai kulturális-gazdasági életét, illetve támogassa az új kezdeményezéseket, tehermentesítve a helyi önkormányzatok és hatóságok munkáját.

A Telekom Electronic Beats velük összefogva dolgozta ki a Budapest Spots programot, egy szakmai ajánlórendszert, ami gyűjti és auditálja azokat a helyeket, amik Budapest kulturális és közösségi pulzálását a mai formájában meghatározzák. A cél az, hogy a fogyasztók és az iparági szereplők számára bemutassa azokat a kezdeményezéseket, amik "a városlakók számára értéket teremtenek, gazdagítják a kulturális életet és minőségi szórakozási lehetőséget nyújtanak, és a puszta profitmaximalizálás helyett misszióban gondolkodnak". Így a listára (amely itt böngészhető) felkerült hentesüzlet, piac, alternatív színház, kiállítótér vagy belvárosi szórakozóhely is. Egyelőre 60 hely szerepel az ajánlóban, de őszre, a szeptemberben jelentkező budapesti Electronic Beats fesztivál idejére már szeretnék ezt a listát 100-ra bővíteni. Később pedig vidéki helyekkel is kiegészülne a lista.

A Spots-program bejelentésénél az is elhangzott, hogy volt olyan hely, amely inkább nem akart felkerülni erre a listára. Illetve az is kikötés volt a gyűjtéskor a kurátorok felé, hogy politikához köthető helyek sem szerepelhetnek a programban.

Egyes SPOT-helyeken mobilalkalmazással előhívható tartalmak (pl. az adott helyhez köthető videók, sztorik)  is el lesznek rejtve, amiket a Telekom zOOm nevű appjával lehet majd előhívni. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés