hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összeállt a cannes-i zsűri

Bejelentette a film, a sajtó és az outdoor kategóriák zsűrijeinek teljes listáját a Cannes Lions nemzetközi reklámfesztivál szervezőgárdája. A film és sajtó zsűriben Tony Granger, a Y&R globális kreatívigazgatója elnököl.

hirdetés

Összeálltak az 58. Cannes Lions nemzetközi reklámfesztivál zsűrijei, miután a szervezők bejelentették a film és a sajtó kategóriák zsűrielnökének nevét, illetve a film, a sajtó és az outdoor kategóriák zsűrijeinek teljes listáját. 

A film és sajtóhirdetés kategóriában 2011-ben Tony Granger, a Y&R globális kreatívigazgatója lesz a zsűrielnök, aki tavaly – miután Adrian Holmes, a Y&R regionális kreatívvezetője lemondott erről a feladatról – a Golden Drum reklámfesztivál nagyzsűrijében is elnökölt. 

Mint azt már korábban megírtuk, az interaktív kategória zsűrielnöke Nick Law, az R/GA észak-amerikai alelnöke és vezető kreatívigazgatója lesz, az outdoor zsűri elnöke Olivier Altmann, a Publicis Worldwide vezető kreatívigazgatója, a rádió kategóriáé Eugene Cheong, az Ogilvy Asia Pacific regionális vezető kreatívigazgatója, a dizájné Luciano Deos brazil dizájner, a pr-é pedig Dave Senay, a Fleishman-Hillard elnök-vezérigazgatója. Az idén debütáló kreatív hatékonyság kategóriájában Jean-Marie Drut, a TBWA Worldwide elnöke vezeti a zsűrit. A média oroszlánokat elbíráló csapat élén Maria Luisa Francoli Plaza, az MPG globális vezetője, a film craft zsűri élén pedig Keith Rose rendező, a dél-afrikai Velocity Films alapító partnere áll majd. A titánium és integrált kategória zsűrielnöke Bob Scarpelli, a DDB elnöke és vezető kreatívigazgatója lesz, a tavalyihoz hasonlóan.

A Cannes Lions sajtóosztálya pénteken jelezte, hogy a fesztivál nevezési határidejét másodszor is meghosszabbították: április 8-áig lehet beküldeni a pályázatokat. A fesztivált június 19. és 25. között rendezik a francia tengerparti fesztiválvárosban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Csúszik az engedélyezési folyamat, de idén még jók vagyunk.

Stáb nélkül, teljesen egyedül kellett lefotóznia magát.

A távmunkában dolgozó kommunikációs dolgozók számára. Mindkettő használata ingyenes.

Nem tudták azonosítani az emberi méltóság megsértésének tényálladékát a kormánypárti hírtelevízió anyagában.

Az edzőtermek zárva, a kültéri sportolás tűrt, de nem támogatott, és vannak, akik ennek ellenére sem adják fel. 

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés