hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összeállt a Be Social és a TMC Group

A sztárokat menedzselő ügynökség stratégiai megállapodást kötött a social media és influencer ügynökséggel.

hirdetés

A Be Socialt 2010-ben alapította Forgács Mariann és Joanelli Tamás, az egyik első social media ügynökség volt az országban, influencerekkel is foglalkoznak értelemszerűen. A TMC Management népszerű embereket, tévéseket, színészeket, zenészeket, sportolókat képviselő ügynökség. A két ügynökség most stratégiai megállapodást kötött.

"A két vállalat ezentúl előnyben részesíti egymást minden olyan feladatnál, amelyben aktív tevékenységet végeznek" - áll a közleményükben. 

Az együttműködés a TMC csoport vállalati online tevékenységére, weboldalának fejlesztésére, a vállalat által képviselt hírességek közösségi média felületeinek kezelésére, tréningek tartására, illetve a TMC Content and Production saját fejlesztéseinek és produkcióinak (NőComment, ÉdesKettes, Kettőspont, YouTube-csatorna) fejlesztésére terjed ki. Ezen kívül a TMC képviseli mostantól a Be Social által menedzselt influencereket.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

2019. január 10-ig várja a nevezéseket az MPRSZ.

Budapesten nyílt az applikációval működtetett szálloda, amelynek gyakorlatilag nincs személyzete.

A magazin olyan hírességekről közölt fotósorozatot a különleges számban, mint Alföldi Róbert, Dobó Kata vagy Bródy János.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés