hirdetés
hirdetés
hirdetés

Origós cikké a januári Minőségi

Az origós Pethő András a Közgép Zrt. tulajdonosi köréről írt cikke kapta meg januári Minőségi Újságírás-díjat.

hirdetés

Az origós Pethő András a Közgép Zrt. tulajdonosi köréről írt Megrepedt a titok fala a kormányközeli óriáscég körül című cikke kapta meg januári Minőségi Újságírás-díjat. Pethő András 2007 és 2008 után harmadszor kapta meg az elismerést.

A Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri – Bojtár B. Endre, Farkas Zoltán, Fehér Béla, Martin József Péter, Mészáros Antónia, Vizy Dorottya és Weyer Balázs – döntött a Minőségi Újságírásért-díj odaítéléséről.

Az 1997-ben alapított díj védnöke a Brit Nagykövetség.

A díjat kezelő Minőségi Újságírásért Alapítvány 2012. évi működését a Richter Gedeon Nyrt., a Vodafone Magyarország és a PwC támogatja. A díjjal oklevél és nettó 200 ezer forint pénzjutalom jár.

Az elismerést a Minőségi Újságírásért Alapítvány klubjának következő rendezvényén adják át.
Az eddig díjazott cikkek, a szerzők önéletírásai és a díjjal kapcsolatos információk megtalálhatók a Minőségi Újságírás-díj honlapján.

A zsűri következő összejövetelét 2012. március második felében tartja, amikor a 2012 februárjában megjelent cikkek közül válogat. A zsűri figyelmébe bárki ajánlhat cikket a díj honlapján keresztül.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.