hirdetés
hirdetés
hirdetés

Origós cikké a januári Minőségi

Az origós Pethő András a Közgép Zrt. tulajdonosi köréről írt cikke kapta meg januári Minőségi Újságírás-díjat.

hirdetés

Az origós Pethő András a Közgép Zrt. tulajdonosi köréről írt Megrepedt a titok fala a kormányközeli óriáscég körül című cikke kapta meg januári Minőségi Újságírás-díjat. Pethő András 2007 és 2008 után harmadszor kapta meg az elismerést.

A Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri – Bojtár B. Endre, Farkas Zoltán, Fehér Béla, Martin József Péter, Mészáros Antónia, Vizy Dorottya és Weyer Balázs – döntött a Minőségi Újságírásért-díj odaítéléséről.

Az 1997-ben alapított díj védnöke a Brit Nagykövetség.

A díjat kezelő Minőségi Újságírásért Alapítvány 2012. évi működését a Richter Gedeon Nyrt., a Vodafone Magyarország és a PwC támogatja. A díjjal oklevél és nettó 200 ezer forint pénzjutalom jár.

Az elismerést a Minőségi Újságírásért Alapítvány klubjának következő rendezvényén adják át.
Az eddig díjazott cikkek, a szerzők önéletírásai és a díjjal kapcsolatos információk megtalálhatók a Minőségi Újságírás-díj honlapján.

A zsűri következő összejövetelét 2012. március második felében tartja, amikor a 2012 februárjában megjelent cikkek közül válogat. A zsűri figyelmébe bárki ajánlhat cikket a díj honlapján keresztül.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Épp javában pörögne a fesztivál. Az arculat korábban elkészült, a kreatívok egy része még az utcát is megjárta, a teljes verzió azonban végül a fiókban maradt. 

Eleve szűkített tartalmat érnek el a gyerekek, amit a szülők tovább korlátozhatnak, ahogy az előtte töltött időt is.

Az ad_apt néven induló új részleg kifejezetten adaptációs, lokalizációs munkákra szakosodott.

Fonay Gergely felügyeli majd az Auchan Korzók brand márkafrissítését is.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.