hirdetés
hirdetés
hirdetés

Origós az MTE új elnöke

Új elnököt és elnökséget választott a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete. Az eddigi elnök Gerényi Gábor tovább folytatja munkáját a szervezetnél, utódja Nádori Péter lett.

hirdetés

Míg korábban indexes, addig idén origós elnököt választott a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE): a szervezethez újonnan csatlakozott Nádori Péter, az Origo főszerkesztője tölti be az elnöki posztot.

Elődje, Gerényi Gábor, az Index és az MTE egyik alapítója tovább folytatja munkáját az egyesületnél, csakúgy, mint Pintér Róbert, az Egyszervolt.hu vezetője. A testületbe új tagként került be a Portfolio.hu-tól Bán Zoltán és az indexes Fáy Margit.

Az internetes tartalomszolgáltatók önszabályozó egyesülete 2001-ben alakult, a szervezet ekkor dolgozta ki etikai kódexét, melyet tagjai magukra nézve kötelezőnek fogadnak el. Az egyesület tevékenységének fókuszában 2010-ben az etikátlan online üzleti magatartást folytató cégek elleni fellépés, valamint az internetes médiumok működését érintő új törvények (így a médiaalkotmány és a médiatörvény) tervezeteinek vizsgálata, véleményezése állt.

Az MTE önszabályozó szervezetként kitüntetett figyelmet fordít a parlament elé terjesztett médiatörvény-tervezet társszabályozásra vonatkozó részleteire.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Szemtelenségből megint jelesre vizsgáztak.

Az ok a fogyasztók megtévesztése például a Pápa áldásával” vagy a „Diana hercegnő eljegyzési gyűrűje” szövegekkel.

A Jägermeister Brass Band egy 9 tagú fúvószenekar, aminek tagjait még a jobb emlékű 2019-ben kezdte keresni az italmárka.

Minden lapot, köztük a Telexet is előfizetők és nem adományozók toborzására biztatja a Denník N főszerkesztője az Azonnalinak adott interjújában.

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés