hirdetés
hirdetés
hirdetés

Óriás krotonnal indítjuk a Nagy Növényversenyt

Itt a tavasz, ezért a Kreatív új, minden eddiginél szakmaibb verseny indít: irodai növények a téma.

hirdetés

Tavaly nyáron a szalagfüggöny mögül került elő egy valaha jobb sorsra érdemes növény maradványa a szobánkban - ekkor döntöttük el, hogy növényversenyt indítunk. Gondosan kivártuk a tavaszt, őriztük a múmiát, és nevelgettük az asztalunk közepén zöldellő krotont, hogy valóban legyen alapja kezdeményezésünknek.  

A múmia múmia maradt, de a kroton buja és csodaszép, láthatjátok ti is, ahogy féltő szeretettel felsorakoztunk mögéjük. 

A Kreatív: Román Balázs, Szerényi Szabolcs, Fülöp István, Bátorfy Attila, Molnár Kinga, Szerényi Tamás
A Kreatív: Román Balázs, Szerényi Szabolcs, Fülöp István, Bátorfy Attila, Molnár Kinga, Szerényi Tamás

Kíváncsiak vagyunk, hogy a kommunikációs szakmában dolgozók milyen növények között dolgoznak, ezért NÖVÉNYVERSENYT INDÍTUNK!!!

Nevezni bármilyen irodában nevelt növénnyel lehet. Küldjetek fotót a növényről, és olyat amin a növény környezetében dolgozó emberek is rajta vannak. A nevezést a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre küldjétek "növény" tárggyal. Írjátok meg azt is, hogy hol dolgoztok, azaz, hol lakik a növény. 

A beérkezett nevezéseket közzétesszük, majd szavazást indítunk. A legnépszerűbb növény és csapata a dicsőség mellett értékes nyereményekre számíthat. 

Kedvcsinálónak íme a Kreatív krotonja és múmiája:

A kroton
A kroton

Bujaság
Bujaság

És a múmiák
És a múmiák
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

27 év után decemberben jön az utolsó szám a magazinból.

A brit áruházlánc a karácsony és fennállása 100. évének alkalmából játszott el a Vissza a jövőbe ötletével.

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Milyen forradalmi lehetőségeket jelentenek az új technológiák? Milyen lesz az életünk 10 vagy 50 év múlva? Ezekre a kérdésekre keressük a választ szeptember 27-én, a MOST Fórumon.(x)

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés