hirdetés
hirdetés
hirdetés

Óriás krotonnal indítjuk a Nagy Növényversenyt

Itt a tavasz, ezért a Kreatív új, minden eddiginél szakmaibb verseny indít: irodai növények a téma.

hirdetés

Tavaly nyáron a szalagfüggöny mögül került elő egy valaha jobb sorsra érdemes növény maradványa a szobánkban - ekkor döntöttük el, hogy növényversenyt indítunk. Gondosan kivártuk a tavaszt, őriztük a múmiát, és nevelgettük az asztalunk közepén zöldellő krotont, hogy valóban legyen alapja kezdeményezésünknek.  

A múmia múmia maradt, de a kroton buja és csodaszép, láthatjátok ti is, ahogy féltő szeretettel felsorakoztunk mögéjük. 

A Kreatív: Román Balázs, Szerényi Szabolcs, Fülöp István, Bátorfy Attila, Molnár Kinga, Szerényi Tamás
A Kreatív: Román Balázs, Szerényi Szabolcs, Fülöp István, Bátorfy Attila, Molnár Kinga, Szerényi Tamás

Kíváncsiak vagyunk, hogy a kommunikációs szakmában dolgozók milyen növények között dolgoznak, ezért NÖVÉNYVERSENYT INDÍTUNK!!!

Nevezni bármilyen irodában nevelt növénnyel lehet. Küldjetek fotót a növényről, és olyat amin a növény környezetében dolgozó emberek is rajta vannak. A nevezést a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre küldjétek "növény" tárggyal. Írjátok meg azt is, hogy hol dolgoztok, azaz, hol lakik a növény. 

A beérkezett nevezéseket közzétesszük, majd szavazást indítunk. A legnépszerűbb növény és csapata a dicsőség mellett értékes nyereményekre számíthat. 

Kedvcsinálónak íme a Kreatív krotonja és múmiája:

A kroton
A kroton

Bujaság
Bujaság

És a múmiák
És a múmiák
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Házon belülről érkezik az utód a Bors kiadójánál.

A grillparty kampányt a Spice készítette.

A hagyományos íznél édesebb New Coke csak 79 napot ért meg 1985-ben, annyira gyűlölték Amerikában. A sorozat 1985-ben játszódó folytatása miatt újra felélesztik a receptet.

Az MTÜ Budapesten kezdte a bemutatást, elmennek az összes nagy borvidékre.

A Punkt szerkesztőinek célja, hogy kritikusan reagáljanak a hazai és külföldi színtér aktuális történéseire.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés