hirdetés
hirdetés
hirdetés

Óriás krotonnal indítjuk a Nagy Növényversenyt

Itt a tavasz, ezért a Kreatív új, minden eddiginél szakmaibb verseny indít: irodai növények a téma.

hirdetés

Tavaly nyáron a szalagfüggöny mögül került elő egy valaha jobb sorsra érdemes növény maradványa a szobánkban - ekkor döntöttük el, hogy növényversenyt indítunk. Gondosan kivártuk a tavaszt, őriztük a múmiát, és nevelgettük az asztalunk közepén zöldellő krotont, hogy valóban legyen alapja kezdeményezésünknek.  

A múmia múmia maradt, de a kroton buja és csodaszép, láthatjátok ti is, ahogy féltő szeretettel felsorakoztunk mögéjük. 

A Kreatív: Román Balázs, Szerényi Szabolcs, Fülöp István, Bátorfy Attila, Molnár Kinga, Szerényi Tamás
A Kreatív: Román Balázs, Szerényi Szabolcs, Fülöp István, Bátorfy Attila, Molnár Kinga, Szerényi Tamás

Kíváncsiak vagyunk, hogy a kommunikációs szakmában dolgozók milyen növények között dolgoznak, ezért NÖVÉNYVERSENYT INDÍTUNK!!!

Nevezni bármilyen irodában nevelt növénnyel lehet. Küldjetek fotót a növényről, és olyat amin a növény környezetében dolgozó emberek is rajta vannak. A nevezést a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre küldjétek "növény" tárggyal. Írjátok meg azt is, hogy hol dolgoztok, azaz, hol lakik a növény. 

A beérkezett nevezéseket közzétesszük, majd szavazást indítunk. A legnépszerűbb növény és csapata a dicsőség mellett értékes nyereményekre számíthat. 

Kedvcsinálónak íme a Kreatív krotonja és múmiája:

A kroton
A kroton

Bujaság
Bujaság

És a múmiák
És a múmiák
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A sörmárka ezzel az 51-es körzetet megrohamozó tömegre reagált.

Egy mesékkel tarkított útikalauz érdemelte ki a New Talent kategória díját.

A Trafó vagy a Müpa kommunikációs szakemberei ítélik majd meg a pályázatokat.

A trailer egészen új értelmet adott az angol BC kifejezésnek.

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés