hirdetés
hirdetés
hirdetés

Óriás krotonnal indítjuk a Nagy Növényversenyt

Itt a tavasz, ezért a Kreatív új, minden eddiginél szakmaibb verseny indít: irodai növények a téma.

hirdetés

Tavaly nyáron a szalagfüggöny mögül került elő egy valaha jobb sorsra érdemes növény maradványa a szobánkban - ekkor döntöttük el, hogy növényversenyt indítunk. Gondosan kivártuk a tavaszt, őriztük a múmiát, és nevelgettük az asztalunk közepén zöldellő krotont, hogy valóban legyen alapja kezdeményezésünknek.  

A múmia múmia maradt, de a kroton buja és csodaszép, láthatjátok ti is, ahogy féltő szeretettel felsorakoztunk mögéjük. 

A Kreatív: Román Balázs, Szerényi Szabolcs, Fülöp István, Bátorfy Attila, Molnár Kinga, Szerényi Tamás
A Kreatív: Román Balázs, Szerényi Szabolcs, Fülöp István, Bátorfy Attila, Molnár Kinga, Szerényi Tamás

Kíváncsiak vagyunk, hogy a kommunikációs szakmában dolgozók milyen növények között dolgoznak, ezért NÖVÉNYVERSENYT INDÍTUNK!!!

Nevezni bármilyen irodában nevelt növénnyel lehet. Küldjetek fotót a növényről, és olyat amin a növény környezetében dolgozó emberek is rajta vannak. A nevezést a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre küldjétek "növény" tárggyal. Írjátok meg azt is, hogy hol dolgoztok, azaz, hol lakik a növény. 

A beérkezett nevezéseket közzétesszük, majd szavazást indítunk. A legnépszerűbb növény és csapata a dicsőség mellett értékes nyereményekre számíthat. 

Kedvcsinálónak íme a Kreatív krotonja és múmiája:

A kroton
A kroton

Bujaság
Bujaság

És a múmiák
És a múmiák
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés