hirdetés
hirdetés

"Onnan tudom, hogy vége egy képnek, hogy újra hallani kezdem a zenét, amit hallgatok"

Az első vonalak húzásakor szabályosan rettegtem. Azt éreztem, hogy erejük van, és nem tudtam, hogy ezt hogyan lehet kontrollálni, vagy hogy mi lehet egy elrontott tollvonás következménye - de a félelmemet hamar átvette valami baromi jó feszültség, aminek a szabályait elkezdtem érteni és aztán élvezni is.
Ezek voltak az első élményeim a rajzolással, ami aztán később a saját bejáratú, egyszemélyes játszóteremmé vált - írja Kovács Eszter, a Wavemaker art directora, aki a Recharge-ban elmeséli, hogyan húzza be egy alkotófolyamat, és hogy mi a szép a szovjet brutalizmusban.  

hirdetés

Tisztelt Látogatónk!

Ön még nem előfizetője a Kreatív Online-nak, vagy még nem lépett be előfizetői felhasználónevével és jelszavával.

Amennyiben szeretne előfizetni, itt megteheti.

E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

November 26-án végleg elhagyja a Totalcart Winkler Róbert, a lap vezető szerkesztője. Újságíróként folytatja a 444.hu-nál. Interjú.

 

Szombathy Pál vezérigazgató-főszerkesztő távozik, a cég vezetését Starcz Ákos veszi át, új főszerkesztőt egyelőre nem neveznek ki. Bodolai László marad a csoport médiajogásza.

A Noguchi Porter Novellit választotta kommunikációs ügynökségéül a Bán és Karika Ügyvédi Társulás.

A játszma rendezője és írója, Fazakas Péter és Köbli Norbert hatvanas évekről, krimiírásról, színészkérdésről, és az egyre jobban átalakuló filmiparról.

A Telex információ szerint azzal, hogy a Gazdasági Versenyhivatal engedélyezte a Visual Europe Zrt többségének felvásárlását a  New Land Mediának, nagyon közel kerültek egymáshoz a piac legfontosabb szereplői. 

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!