hirdetés
hirdetés
hirdetés

OMD – születésnap jókor, jó helyen

Csokoládé szökőkúttal, sushi bárral és tűzzsonglőrökkel ünnepelte tegnap tizedik születésnapját az OMD. Tudósítás a Kiscelli múzeumból – képgalériával.
hirdetés

„Jókor, jó helyen” – hirdették tegnap este a Kiscelli múzeumban az Optimum Media Direction (OMD) tízéves születésnapi kampányának részeként tervezett kreatívok. A plakátokon, LCD-kijelzőkön és ledfalakon visszaköszönő mézeskalács házikók és vámpírkastélyok között azért persze volt minden, ami a meghívott vendégseregnek ínyére lehet: fondue csokoládé szökőkúttal, vitaminsziget, sushi bár, koktélbár és szivarsarok a múzeum udvarán, no meg a kihagyhatatlan, bőséges terülj-terülj asztalkám – hatalmas vásznon főcímként futó étlappal.

Fotó: Hörnyéki András
Fotó: Hörnyéki András
A nagyszabású születésnapi party valóban jókor volt – a szeptember eleje tökéletes időzítés: a szabadságról hazatértek az ügyfelek, de az időjárás még kellemes nyári estét idéz – és valóban jó helyen: a rendezvényszervező Confhotel ügyesen kihasználta a mostanában újra felfedezett Kiscelli múzeum minden szegletét. Még abban is mázlija volt az OMD-nek, hogy a templomtérben éppen kiállító Hencze Tamás festményei tökéletesen illettek az ügynökség színeihez, logójához.

A szervezők a műsort nyitó, ügyetlenkedő tűzzsonglőröket mindamellett kihagyhatták, vagy legalábbis rövidebbre foghatták volna – mentségükre szóljon viszont, hogy az OMD-t és a PHD médiaügynökségeket összefogó OMG cégvezetője, Jonathan Cooper azzal a jó hírrel kezdte beszédét, hogy „a tűzzsonglőrök nem jönnek vissza”. A humorról aztán gondoskodott azzal is, hogy szövegét erős akcentussal magyarul is felolvasta, és a poénkodást folytatta Barry Cupples is, aki tíz éve levezényelte a DDB és a BBDO médiaosztályainak egyesüléséből létrejövő cég alapítását.

Mező László, az OMD ügyvezető igazgatója beszédében a tíz évvel ezelőtti Magyarországot hasonlította össze a maival – számokkal szemléltetve a piac alakulását. A Vodafone-nal folyó tendertárgyalásaikat figyelembe véve bizonyára nem mellékesen említette meg azt is, hogy „akkor még »csak« a Pannon és Westel volt, ma viszont már a Vodafone a piacvezető a mobilinternetben”. A beszédeket a színpad feletti óriásképernyőn az RTL Klub tévés sztármagazinjának, a Reflektornak a speciális különkiadása követte az R-Time jóvoltából, amiben Détár Enikő a cég munkatársait mutatta be a műsorhoz illően – bulvárosan, magánéletükben –, megnevettetve a kollegákat. A konkurens Tv2 pedig élesben leadott hirdetésekben üdvözölte az OMD-t.

A bulit táncos-zenés előadás zárta, és persze az elmaradhatatlan ajándékok – az ásványvizet, chipset és szagtalan dezodort talán azonban mellőzni kellett volna: valahogy nem passzolt a színvonalas partyhoz.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Nyelvleckéknek álcázott kampányt indított a székesfehérvári sörfőzde, a Hübris, hogy bizonyítsák, mindenki megtanulhat sörül.

Az óvszermárka a Red nevű, nemi betegségek megelőzését célzó, társadalmi célú üzenetet közvetítő kampányához kereste a partnerét.

Visszatér az üdítő csomagolására Fido Dido.

Smashing Pumpkins, The Clash, UB40 - a múltba révednek, és a felszabadult zenehallgatásra buzdítanak a cég új kültéri plakátjai.

Gera Marina Örök télben nyújtott alakítását, és a Trezor című tévéfilmet jelölték a rangos díjra.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés