hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ókovács került a Duna Tv élére

A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma megválasztotta az MTV, a Duna Tv, az MTI és az MR vezérigazgatóit - közölte Balogh László, a kuratórium elnöke.

hirdetés

A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma csütörtökön megválasztotta a közszolgálati tévék, az MTI és a Magyar Rádió új vezetőit. Medveczky Balázs ügyvezető alelnökből vezérigazgatóvá lépett elő a Magyar Televíziónál (MTV), Ókovács Szilveszter a HírTv műsorvezetője igazgatja majd a Duna Televíziót, a Magyar Rádió élére Jónás Istvánt, a Lánchíd Rádió megbízott főszerkesztőjét nevezték ki, míg a Magyar Távirati Irodát (MTI) Belénessy Csaba fogja vezetni.

A vezérigazgatókat most is Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke jelölte a posztokra, miután az első fordulóban nem jött össze a közszolgálati kuratóriumban a jelöltek megválasztásához szükséges kétharmados többség. Most egyszerű többség is elég volt.

(forrás: Index, Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!