hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ókovács került a Duna Tv élére

A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma megválasztotta az MTV, a Duna Tv, az MTI és az MR vezérigazgatóit - közölte Balogh László, a kuratórium elnöke.

hirdetés

A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma csütörtökön megválasztotta a közszolgálati tévék, az MTI és a Magyar Rádió új vezetőit. Medveczky Balázs ügyvezető alelnökből vezérigazgatóvá lépett elő a Magyar Televíziónál (MTV), Ókovács Szilveszter a HírTv műsorvezetője igazgatja majd a Duna Televíziót, a Magyar Rádió élére Jónás Istvánt, a Lánchíd Rádió megbízott főszerkesztőjét nevezték ki, míg a Magyar Távirati Irodát (MTI) Belénessy Csaba fogja vezetni.

A vezérigazgatókat most is Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke jelölte a posztokra, miután az első fordulóban nem jött össze a közszolgálati kuratóriumban a jelöltek megválasztásához szükséges kétharmados többség. Most egyszerű többség is elég volt.

(forrás: Index, Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.