hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ókovács került a Duna Tv élére

A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma megválasztotta az MTV, a Duna Tv, az MTI és az MR vezérigazgatóit - közölte Balogh László, a kuratórium elnöke.

hirdetés

A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma csütörtökön megválasztotta a közszolgálati tévék, az MTI és a Magyar Rádió új vezetőit. Medveczky Balázs ügyvezető alelnökből vezérigazgatóvá lépett elő a Magyar Televíziónál (MTV), Ókovács Szilveszter a HírTv műsorvezetője igazgatja majd a Duna Televíziót, a Magyar Rádió élére Jónás Istvánt, a Lánchíd Rádió megbízott főszerkesztőjét nevezték ki, míg a Magyar Távirati Irodát (MTI) Belénessy Csaba fogja vezetni.

A vezérigazgatókat most is Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke jelölte a posztokra, miután az első fordulóban nem jött össze a közszolgálati kuratóriumban a jelöltek megválasztásához szükséges kétharmados többség. Most egyszerű többség is elég volt.

(forrás: Index, Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az M1-esen, az országhatárnál tettek ki tájékoztató táblákat a horrorkaravánok sofőreinek.

Az Extreme Digital egy rakás szendvicssütőt is kipörgetett a Videó Infó 1 segítségével.

Nem lenne jó, ha ezek útjába állna az orrdugulás – üzeni a Rhinospray új kampánya.

Hamarosan már nemcsak a Telenor MyTV-sek nézhetik a RTL Magyarország prémiumplatformját.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!