hirdetés
hirdetés
hirdetés

Okosplázát hirdet az Umbrella kisfilmje

Az imázsfilm az Etele Plaza korszerűségét és multifuncionalitását mutatja be. A Kreatívon látható először.

hirdetés

Imázsfilm készült a Futureal-csoport új bevásárlóközpontjának, a dél-budai Etele Plazának. A befektetőket és látogatókat célzó kisfilmet az Umbrella Collective készítette.

A közlemény Budapest első okosplázájának nevezi at Etele téren megnyíló, 55 ezer négyzetméteres bevásárló- és szabadidőközpontot, amelyet a Paulinyi - Reith & Partners tervezett, és amely Buda legnagyobb plázája lesz. Mobilakalmazást is fejlesztenek hozzá, ami segít majd eligazodni a vásárlónak, innen az okospláza elnevezés. Az új plázának november elején tették le az alapkövét.

Lent a film kreatív koncepciója olvasható, utána látható a film maga a plázára vonatkozó információkkal és adatokkal, illetve az alkotók listája.

A film elkészítése során elsődleges szempont volt, hogy a legfontosabb információkat és adatokat közérthető és látványos módon adják át a nézőnek az Umbrella szakemberi, ugyanakkor szemléltessék a pláza magas minőségű 3D látványterveit. Az alkotás motion graphics világában számítógépes animációk és modellek segítségével keltették a mozgás látszatát. A látványterveket markáns tipográfiai megoldásokkal, absztrakt 3D-s terekkel és élő szereplős színészi játékkal ötvözték. Az egyes fejezeteket (Location - Helyszín, Facts - Tények, Catchment - Vonzáskörzet, Green Solutions – Zöld megoldások) egy-egy iniciálé választja el egymástól, melyek a fehér, makettszerű terekben vizuálisan figyelemfelkeltően tagolják az egyes részeket. A néhány perces videót a betűkben és azok körül feltűnő valódi emberek és tárgyak töltik meg élettel, amelyek nem csupán jelen vannak, de reflektálnak is az adott téma emberi, hétköznapi aspektusaira.

Alkotók listája

Megbízói oldal
Megbízó: Futureal-csoport
Marketingigazgató, kommunikációs vezető: Szili Tímea 
Arculati igazgató: Szentmiklósy Attila

Ügynökség
Reklámügynökség neve: Umbrella Collective
Kreatív igazgató: Jedlicska Márton
Rendező: Galán Géza
Társrendező: Bátory Péter
Art director: Bátory Péter
Account manager: Gáti Fruzsina
Post Producer: Roszik Gergő, Marton Marcell
Producer: Lotfi Peiman
D.O.P.: Vass Gergely
VFX: Shahab Hosseini
3D artist: Battore Haraszti
Motion design: Kajcsa Dániel
Vágó: Roszik Gergő
Colorist: Gaál Lacó
Hangmérnök: Szabó Tamás
Casting: Tönkő Szandra

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés