Ökosikk: GLAMOUR Gardróbfrissítés

Minden magára adó cég fontosnak tartja a környezetvédelmet, és ezt a célt valamilyen módon a zászlajára is tűzi. A GLAMOUR a magyarországi megjelenése óta támogatja a zöld kezdeményezéseket, rengeteg cikk jelent meg a témában és folyamatosan jelöljük a bio és öko termékeket a lapban. A te céged még nem csinált semmilyen környezetvédő programot? Vajon milyen lesz a jövőtök?

A jövőnk kulcsa: a fiatal nők gondolkodása

Idén Az év hősnője trófeát a GLAMOUR Women of the Year-en Kaufer Virágnak adtuk, aki a Greenpeace képviseletében vette át az egyetlen nem interaktívan, hanem a szerkesztőink által eldöntött díjat. Virág kihangsúlyozta a beszédében, hogy a nőkön rengeteg dolog múlik, és persze ugyanilyen sokat tehetnek a jövőnkért a vállalatok vezetői, a befolyásos döntéshozók is, és minden egyes ember, minden egyes döntésével csökkentheti, kecsesebbé teheti saját ökolábnyomát. Éppen ezért mozgósítjuk az olvasóinkat, a fiatal nőket, mert hiszünk abban, hogy a jövőnk a nők kezében van. Ők befolyásolják leginkább a gyerekeket, a családot, az ő döntéseik,- mondjuk az, hogy szelektíven gyűjtik a szemetet, hogy a régi dolgoknak gazdát keresnek inkább, ha még használhatóak, ahelyett, hogy kidobnák őket- mind-mind megváltoztathatják, jó irányba fordíthatják a világ jelenlegi irányát.

Újra jön a GLAMOUR Gardróbfrissítés!

Ökotudatos akciók keretében most megszabadulhatsz a már nem viselt, de másoknak még vonzó ruháidtól, kiegészítőidtől, és azon szerencsések egyike lehetsz, akik egyenként 100 000 forintot nyernek (készpénzutalvány formájában)! A divatszerkesztőink kiválasztják majd a beküldött zsákok közül A legstílusosabb streetstyle darabot, a legizgalmasabb sportos ruhát és a legmenőbb partiruhát, melyeknek beküldői nyerhetik meg fejenként az impozáns összeget. A pink ruhagyűjtő zsákot a GLAMOUR magazin májusi számában találod. Gyűjtsd össze ebbe a megunt ruháidat, vágd ki a magazin 40. oldalán található nevezési lapot és mellékeld a csomaghoz, amit ingyenesen eljuttathatsz hozzánk a Foxpost szolgáltatásával.

Vásárolj és jótékonykodj!

Május 19-én, 20-án és 21-én keresd a GLAMOUR Popup üzletét a WestEnd City Center Millennium udvarán! Csütörtökön és pénteken 12-től 20 óráig, szombaton pedig 10-től 20 óráig várunk a divatszerkesztőink által rendbe rakott ruhákkal, amiket kimosunk és a Lenor Unstoppables illatgyöngyökkel illatosítunk. Erre az újdonságra egyébként azonnali kedvezményt kapsz a magazinban található kuponnal a Rossmann üzleteiben.

Ha az is fontos számodra, hogy a ruhacsereberén felajánlott darabjaid és az ott szerzett kincseid hosszan tartóan illatozzanak, használd a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket, amelyeket a mosógép dobjába kell adagolni, még a mosás elején, hogy a ruháid száradáskor, sőt viseléskor is egyre illatosabbak legyenek. A különleges illatgyöngyök fokozatosan, akár 12 héten át tartó tárolásig is kirobbanóan frissen tartják a ruháidat.

Attól függően pedig, hogy mennyi illatgyöngyöt adagolsz a ruháidhoz, az illat intenzitását is befolyásolhatod. Hát nem fantasztikus! Szerezd be jelképes összegért a számodra izgalmas darabokat a ruhacsereberén, melynek bevételét az olimpia évében a paralimpikonoknak adjuk. (Ugye már te is olvasod Illés Fanni paralimpokin úszó blogját a Glamouronline.hu-n?)

Az árverés

Több hírességet és divattervezői is megnyertünk, akik megígérték, hogy különleges adományokkal támogatják a sikkes, környezetvédő akciót. Május 21-én, szombaton 16 órakor árverésen kelnek majd el ezek a különleges ruhaadományok, kiegészítők a West End City Center Millenium udvarán, a GLAMOUR Popup üzlet előtt. Gyere és licitálj te is a kincsekre! Itt derül majd ki az is, ki az a három szerencsés, aki a felajánlott ruháiért egyenként 100000 forint költőpénzt nyer.

Glamúros kényeztetés

Ahogyan azt már minden GLAMOUR-eseményen megszokhattad, idén is a helyszínen lesznek a stylistjaink, akik szívesen ellátnak hasznos tanácsokkal, ha pedig szépülni szeretnél, profi fodrászaink és sminkeseink segítségével ezt is megteheted. Sok más, színes és izgalmas programmal, illetve sztárfellépőkkel is várunk!

GLAMOUR Gardróbfrissítés: 2016. május 19-20-21. (csütörtökön és pénteken 12-től 20 óráig, szombaton 10-től 20 óráig) GLAMOUR Popup üzlet - West End Millenium udvar

(X)

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók