Ökosikk: GLAMOUR Gardróbfrissítés

Minden magára adó cég fontosnak tartja a környezetvédelmet, és ezt a célt valamilyen módon a zászlajára is tűzi. A GLAMOUR a magyarországi megjelenése óta támogatja a zöld kezdeményezéseket, rengeteg cikk jelent meg a témában és folyamatosan jelöljük a bio és öko termékeket a lapban. A te céged még nem csinált semmilyen környezetvédő programot? Vajon milyen lesz a jövőtök?

A jövőnk kulcsa: a fiatal nők gondolkodása

Idén Az év hősnője trófeát a GLAMOUR Women of the Year-en Kaufer Virágnak adtuk, aki a Greenpeace képviseletében vette át az egyetlen nem interaktívan, hanem a szerkesztőink által eldöntött díjat. Virág kihangsúlyozta a beszédében, hogy a nőkön rengeteg dolog múlik, és persze ugyanilyen sokat tehetnek a jövőnkért a vállalatok vezetői, a befolyásos döntéshozók is, és minden egyes ember, minden egyes döntésével csökkentheti, kecsesebbé teheti saját ökolábnyomát. Éppen ezért mozgósítjuk az olvasóinkat, a fiatal nőket, mert hiszünk abban, hogy a jövőnk a nők kezében van. Ők befolyásolják leginkább a gyerekeket, a családot, az ő döntéseik,- mondjuk az, hogy szelektíven gyűjtik a szemetet, hogy a régi dolgoknak gazdát keresnek inkább, ha még használhatóak, ahelyett, hogy kidobnák őket- mind-mind megváltoztathatják, jó irányba fordíthatják a világ jelenlegi irányát.

Újra jön a GLAMOUR Gardróbfrissítés!

Ökotudatos akciók keretében most megszabadulhatsz a már nem viselt, de másoknak még vonzó ruháidtól, kiegészítőidtől, és azon szerencsések egyike lehetsz, akik egyenként 100 000 forintot nyernek (készpénzutalvány formájában)! A divatszerkesztőink kiválasztják majd a beküldött zsákok közül A legstílusosabb streetstyle darabot, a legizgalmasabb sportos ruhát és a legmenőbb partiruhát, melyeknek beküldői nyerhetik meg fejenként az impozáns összeget. A pink ruhagyűjtő zsákot a GLAMOUR magazin májusi számában találod. Gyűjtsd össze ebbe a megunt ruháidat, vágd ki a magazin 40. oldalán található nevezési lapot és mellékeld a csomaghoz, amit ingyenesen eljuttathatsz hozzánk a Foxpost szolgáltatásával.

Vásárolj és jótékonykodj!

Május 19-én, 20-án és 21-én keresd a GLAMOUR Popup üzletét a WestEnd City Center Millennium udvarán! Csütörtökön és pénteken 12-től 20 óráig, szombaton pedig 10-től 20 óráig várunk a divatszerkesztőink által rendbe rakott ruhákkal, amiket kimosunk és a Lenor Unstoppables illatgyöngyökkel illatosítunk. Erre az újdonságra egyébként azonnali kedvezményt kapsz a magazinban található kuponnal a Rossmann üzleteiben.

Ha az is fontos számodra, hogy a ruhacsereberén felajánlott darabjaid és az ott szerzett kincseid hosszan tartóan illatozzanak, használd a Lenor Unstoppables illatgyöngyöket, amelyeket a mosógép dobjába kell adagolni, még a mosás elején, hogy a ruháid száradáskor, sőt viseléskor is egyre illatosabbak legyenek. A különleges illatgyöngyök fokozatosan, akár 12 héten át tartó tárolásig is kirobbanóan frissen tartják a ruháidat.

Attól függően pedig, hogy mennyi illatgyöngyöt adagolsz a ruháidhoz, az illat intenzitását is befolyásolhatod. Hát nem fantasztikus! Szerezd be jelképes összegért a számodra izgalmas darabokat a ruhacsereberén, melynek bevételét az olimpia évében a paralimpikonoknak adjuk. (Ugye már te is olvasod Illés Fanni paralimpokin úszó blogját a Glamouronline.hu-n?)

Az árverés

Több hírességet és divattervezői is megnyertünk, akik megígérték, hogy különleges adományokkal támogatják a sikkes, környezetvédő akciót. Május 21-én, szombaton 16 órakor árverésen kelnek majd el ezek a különleges ruhaadományok, kiegészítők a West End City Center Millenium udvarán, a GLAMOUR Popup üzlet előtt. Gyere és licitálj te is a kincsekre! Itt derül majd ki az is, ki az a három szerencsés, aki a felajánlott ruháiért egyenként 100000 forint költőpénzt nyer.

Glamúros kényeztetés

Ahogyan azt már minden GLAMOUR-eseményen megszokhattad, idén is a helyszínen lesznek a stylistjaink, akik szívesen ellátnak hasznos tanácsokkal, ha pedig szépülni szeretnél, profi fodrászaink és sminkeseink segítségével ezt is megteheted. Sok más, színes és izgalmas programmal, illetve sztárfellépőkkel is várunk!

GLAMOUR Gardróbfrissítés: 2016. május 19-20-21. (csütörtökön és pénteken 12-től 20 óráig, szombaton 10-től 20 óráig) GLAMOUR Popup üzlet - West End Millenium udvar

(X)

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!