hirdetés
hirdetés
hirdetés

Oknyomozót igazolt a 444.hu

Közel hat év után eljön a Magyar Narancstól a lap egyik szakmailag is elismert oknyomozója, Rényi Pál Dániel, és a 444.hu-nál folytatja.  

hirdetés

A Tumblr-en írta meg Rényi, hogy eljön a Magyar Narancstól és a továbbiakban a 444.hu-nál folytatja a pályafutását. De időközben a 444 is kitett egy fotót a friss igazolásról. 

Rényi már a 444 szerkesztőségében (A 444 engedélyével)

Rényi Dánielt az egyik legjobb belpolitikai oknyomozónak tartják számon az újságírók is. 2014-ben Pulitzer-emlékdíjat kapott az írott sajtóban végzett munkájáért, 2013-ban Bossányi Katalin-díjat, valamint Prima Juniort.  2011-ben a Riporterek Határok Nélkül újságírószervezet tüntette ki a magyar médiatörvénnyel, médiaszabályozással foglalkozó írásaiért. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A márka eddig nem volt jelen a közösségi médiában.

A Nielsen számításai szerint csak 2 saját gyártású Netflix-széria van a top tízben. Ráadásul lehet, hogy hamarosan mindkét klasszikust elveszíti a Netflix.

Az előadó az ügynökségeknek is üzent egy friss interjúban.

Simon Balázs rendezése mellett a Freakin' Disco és a FAQ Színház klipje is esélyes a díjra.

A rendezvényügynökség célja, hogy ezzel bekerüljenek az európai vérkeringésbe.

hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Mostantól még sűrűbben találkozunk! Ha részt veszel a konferencián, előrébb leszel, mint a konkurenciád. 2018.05.16.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Díjátadó: május 16.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés