hirdetés
hirdetés
hirdetés

OKM - reneszánsz programok

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) Reneszánsz Programirodája elindította a 2008-as Reneszánsz év felvezető kampányait. A programiroda összesen négy ügynökséggel dolgozik a kampányok szervezésében.

hirdetés

Az OKM július 1-jén hozta létre a Reneszánsz Programirodát, amely a 2008-as Reneszánsz év programjait szervezi. Mint azt Lengyel Rolandtól, az iroda kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, a részleg teljes idei működési költségvetése 30 millió forint, és ebből a keretből finanszírozzák a programok kommunikációját is, melyek külön tételenként nem haladják meg tízmillió forintos közbeszerzési értékhatárt.

A programiroda tender kiírása nélkül összesen négy ügynökséggel dolgozik együtt a mintegy 150 programot összefogó iroda különböző kommunikációs feladatain.

A Sensation felelős a rendezvényszervezési feladatokért, a program logóját és arculatát a Mátai és Végh Kreatív Műhely, a kapcsolódó, reneszánsz témájú flashjátékot tartalmazó honlapot a Mimóza készítette, a gerilla-megmozdulásokat pedig - melyek között például Mátyás király biciklizett a Critical Mass felvonulók között - a NetAktív szervezte.

Mint azt a Kreatív Online megtudta, a Reneszánsz év megrendezésével az OKM a hagyományosan a reneszánszhoz társított „humán” értékekre, és a mesteremberek munkájára és a technikai innovációkra is szeretné felhívni a figyelmet.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés