hirdetés
hirdetés
hirdetés

OKM - reneszánsz programok

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) Reneszánsz Programirodája elindította a 2008-as Reneszánsz év felvezető kampányait. A programiroda összesen négy ügynökséggel dolgozik a kampányok szervezésében.

hirdetés

Az OKM július 1-jén hozta létre a Reneszánsz Programirodát, amely a 2008-as Reneszánsz év programjait szervezi. Mint azt Lengyel Rolandtól, az iroda kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, a részleg teljes idei működési költségvetése 30 millió forint, és ebből a keretből finanszírozzák a programok kommunikációját is, melyek külön tételenként nem haladják meg tízmillió forintos közbeszerzési értékhatárt.

A programiroda tender kiírása nélkül összesen négy ügynökséggel dolgozik együtt a mintegy 150 programot összefogó iroda különböző kommunikációs feladatain.

A Sensation felelős a rendezvényszervezési feladatokért, a program logóját és arculatát a Mátai és Végh Kreatív Műhely, a kapcsolódó, reneszánsz témájú flashjátékot tartalmazó honlapot a Mimóza készítette, a gerilla-megmozdulásokat pedig - melyek között például Mátyás király biciklizett a Critical Mass felvonulók között - a NetAktív szervezte.

Mint azt a Kreatív Online megtudta, a Reneszánsz év megrendezésével az OKM a hagyományosan a reneszánszhoz társított „humán” értékekre, és a mesteremberek munkájára és a technikai innovációkra is szeretné felhívni a figyelmet.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

Az Alakreform és egyik hirdetője nem tartotta be az influencer marketingje kapcsán vállalt kötelezettségeit.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés