hirdetés
hirdetés
hirdetés

Őket küldi a KRU a Golden Drumra

Pályázatot hirdetett a Kreativ Utánpótlás, a nyertes ott lehet a Golden Drum versenyen.

hirdetés

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége által vitt Kreatív Utánpótlás (KRU) projekt egy pályázaton döntötte el, hogy mely fiatal kreatív szakembereket küldje a Portorozban megrendezett Golden Drum soron következő fesztiváljára. A pályázat, illetve a KRU maga 17 és 33 közötti kreatívoknak szól, a pályázat támogatója a Magyar Telekom volt, a pályázóktól pedig pólóterveket vártak.

A Nemes Juli/Golden Drum pályázatot a Cluso munkatárai, Karlovschi Orsolya és Lakatos Balázs nyerték, itt olvasható a projektről bővebben.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés