hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ők a Glamour szerint az év női

A Glamour magazin és a Glamouronline.hu idén hatodik alkalommal rendezte meg a Glamour Women of the Year díjátadó gálát, ahol Osvárt Andrea, Rúzsa Magdi, Kondás Kata, Szegedi Kata és a Style&Blog író párosa, Szigeti Emese és Erdei Panni, Schnierer Katalin, a Messzelátó Egyesület ügyvezetője kapta a Glamour díját. A pinkszőnyeges partit március 20-án a Club Playben tartották.

hirdetés

A Glamour magazin Women of the Year nevű díjátadóján ünnepelte az év legtehetségesebb nőit. A díjat az Axel Springer gondozásában megjelenő divatmagazin olvasói adják kedvenceiknek, a jelöltek közé is az ő szavazataik alapján lehet bekerülni.

A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina idén negyedik alkalommal adta át Az év hősnőjének járó elismerést, amit ezúttal a Messzelátó Egyesület ügyvezető igazgatója, Schnierer Katalin vett át. A 1999 óta működő szervezet a természetvédelem, a környezetvédelem, az oktatás és a kultúra területén dolgozik, és a fenntartható városi életért tevékenykedik.

Az év modellje díj háromszoros nyeretese, Palvin Barbara topmodell ezúttal Szegedi Kata divattervezőnek adott át díjat, a modell kategória győztese pedig Kondás Kata lett, ő Gergely István és Kiss Gergely vízilabdázótól vehette át a Women of the Year elismerést. Az énekesnő kategóriát Rúzsa Magdi nyerte, akit 2010 után másodjára ítéltek legjobbnak az olvasók .

Idén először díjazták a divatbloggereket: Szigeti Emese és Erdei Panni, a Style&Blog párosa győzött, a díjat Gaál Melinda, az Avon Magyarország kommunikációs vezetője adta át. Színésznők között Osvárt Andrea nyert, a legsármosabb férfi kategóriában Baronits Gábort, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának színészét szavazták meg a Glamour olvasói.

A díjátadó gálát idén a Kreatív Online is közvetítette, de ha lemaradt róla, akkor nézze meg a képgalériánkat!

A Woman of the Year idei nyertesei
További képekért kattintson!

A gálán ott volt a hazai divatszakma krémje, a díjátadót divatbemutató, fotózkodás és buli követte. A Kreatív Online partirovata is készített képeket a vendégekről, modellekről és a nyertesekről. 

A Visage Modellügynökség lányai: Kinga, Kitti, Volkov Patrícia, Sebastian (az ügynökség bookere), Nagy Andy és Jablonczky Mónika
További képekért kattintson!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés