hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ők a Glamour szerint az év női

A Glamour magazin és a Glamouronline.hu idén hatodik alkalommal rendezte meg a Glamour Women of the Year díjátadó gálát, ahol Osvárt Andrea, Rúzsa Magdi, Kondás Kata, Szegedi Kata és a Style&Blog író párosa, Szigeti Emese és Erdei Panni, Schnierer Katalin, a Messzelátó Egyesület ügyvezetője kapta a Glamour díját. A pinkszőnyeges partit március 20-án a Club Playben tartották.

hirdetés

A Glamour magazin Women of the Year nevű díjátadóján ünnepelte az év legtehetségesebb nőit. A díjat az Axel Springer gondozásában megjelenő divatmagazin olvasói adják kedvenceiknek, a jelöltek közé is az ő szavazataik alapján lehet bekerülni.

A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina idén negyedik alkalommal adta át Az év hősnőjének járó elismerést, amit ezúttal a Messzelátó Egyesület ügyvezető igazgatója, Schnierer Katalin vett át. A 1999 óta működő szervezet a természetvédelem, a környezetvédelem, az oktatás és a kultúra területén dolgozik, és a fenntartható városi életért tevékenykedik.

Az év modellje díj háromszoros nyeretese, Palvin Barbara topmodell ezúttal Szegedi Kata divattervezőnek adott át díjat, a modell kategória győztese pedig Kondás Kata lett, ő Gergely István és Kiss Gergely vízilabdázótól vehette át a Women of the Year elismerést. Az énekesnő kategóriát Rúzsa Magdi nyerte, akit 2010 után másodjára ítéltek legjobbnak az olvasók .

Idén először díjazták a divatbloggereket: Szigeti Emese és Erdei Panni, a Style&Blog párosa győzött, a díjat Gaál Melinda, az Avon Magyarország kommunikációs vezetője adta át. Színésznők között Osvárt Andrea nyert, a legsármosabb férfi kategóriában Baronits Gábort, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának színészét szavazták meg a Glamour olvasói.

A díjátadó gálát idén a Kreatív Online is közvetítette, de ha lemaradt róla, akkor nézze meg a képgalériánkat!

A Woman of the Year idei nyertesei
További képekért kattintson!

A gálán ott volt a hazai divatszakma krémje, a díjátadót divatbemutató, fotózkodás és buli követte. A Kreatív Online partirovata is készített képeket a vendégekről, modellekről és a nyertesekről. 

A Visage Modellügynökség lányai: Kinga, Kitti, Volkov Patrícia, Sebastian (az ügynökség bookere), Nagy Andy és Jablonczky Mónika
További képekért kattintson!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Kiállítások, tárlatvezetések, koncertek, kertmozi, színház és táncelőadások, valamint pódiumbeszélgetésekkel készülnek. 

Az Ébred a város projekt készítői meséltek az április óta tartó folyamatról, és az elkészült klipről.

 

A maga módján. A street art művész most a londoni metróba fújta fel emblematikus patkányait, akik szégyentelenül tüsszentenek vagy éppen maszkkal ejtőernyőzgetnek.

Megnézed, és onnantól egész nap az megy a fejedben, hogy reducing metha-a-a-ane.

Állatgyógyászati cég online jelenlétéért felel majd négy országban az ügynökség.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés