hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ők a Glamour szerint az év női

A Glamour magazin és a Glamouronline.hu idén hatodik alkalommal rendezte meg a Glamour Women of the Year díjátadó gálát, ahol Osvárt Andrea, Rúzsa Magdi, Kondás Kata, Szegedi Kata és a Style&Blog író párosa, Szigeti Emese és Erdei Panni, Schnierer Katalin, a Messzelátó Egyesület ügyvezetője kapta a Glamour díját. A pinkszőnyeges partit március 20-án a Club Playben tartották.

hirdetés

A Glamour magazin Women of the Year nevű díjátadóján ünnepelte az év legtehetségesebb nőit. A díjat az Axel Springer gondozásában megjelenő divatmagazin olvasói adják kedvenceiknek, a jelöltek közé is az ő szavazataik alapján lehet bekerülni.

A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina idén negyedik alkalommal adta át Az év hősnőjének járó elismerést, amit ezúttal a Messzelátó Egyesület ügyvezető igazgatója, Schnierer Katalin vett át. A 1999 óta működő szervezet a természetvédelem, a környezetvédelem, az oktatás és a kultúra területén dolgozik, és a fenntartható városi életért tevékenykedik.

Az év modellje díj háromszoros nyeretese, Palvin Barbara topmodell ezúttal Szegedi Kata divattervezőnek adott át díjat, a modell kategória győztese pedig Kondás Kata lett, ő Gergely István és Kiss Gergely vízilabdázótól vehette át a Women of the Year elismerést. Az énekesnő kategóriát Rúzsa Magdi nyerte, akit 2010 után másodjára ítéltek legjobbnak az olvasók .

Idén először díjazták a divatbloggereket: Szigeti Emese és Erdei Panni, a Style&Blog párosa győzött, a díjat Gaál Melinda, az Avon Magyarország kommunikációs vezetője adta át. Színésznők között Osvárt Andrea nyert, a legsármosabb férfi kategóriában Baronits Gábort, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának színészét szavazták meg a Glamour olvasói.

A díjátadó gálát idén a Kreatív Online is közvetítette, de ha lemaradt róla, akkor nézze meg a képgalériánkat!

A Woman of the Year idei nyertesei
További képekért kattintson!

A gálán ott volt a hazai divatszakma krémje, a díjátadót divatbemutató, fotózkodás és buli követte. A Kreatív Online partirovata is készített képeket a vendégekről, modellekről és a nyertesekről. 

A Visage Modellügynökség lányai: Kinga, Kitti, Volkov Patrícia, Sebastian (az ügynökség bookere), Nagy Andy és Jablonczky Mónika
További képekért kattintson!

 

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az új műsorrendben kétszer is vetítik a széria aktuális epizódjait.

Idén az Akváriumban rendezik a hazai videoklipek kétnapos szemléjét és szakmai fórumát.

De a fesztivál az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló gyerekek iskolakezdését is támogatja.

A Sundance TV kínálatában tűnik fel a magyar dokusorozat.

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés