hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ők most a legjobbak hotel- és étteremdizájnban

A Pont Itt szaklap átadta a Gastro&Hotel Design Award elismeréseit.

hirdetés

November 14-én a budai Haris Parkban adták át a hazai szállodások, éttermesek egyik legkülönlegesebb koncepciójú versenye, a Gastro&Hotel Design Award díjait. Az elismerésre 60 pályázat érkezett hotel, étterem és egyéb vendégváróhelyek témában, és ez volt az első alkalom a díj hatéves történetében, hogy több szálláshely szállt be a versenybe, mint étterem, bisztró, pub, kávézó. Hazai és nemzetközi ismert szakemberekből állt a zsűri, akik Varró Zoltán designer zsűrielnök vezetésével kétfordulós rendszerben, először a világhálón keresztül, majd személyesen is pontozták a döntőbe kerültek versenyzőket, így hozva létre a végső sorrendet.

Idén új kategóriaként szerepelt a Fashion, amelyben munkaruhákkal lehetett pályázni. A 2019. évi verseny kiemelt kategóriája pedig a Storyboard volt, ennek oka, hogy a világ trendje szerint már itthon is azt a szálláshelyet választják szívesebben a vendégek, amely ház saját történettel rendelkezik, és egyedi részleteivel kitűnik a többi közül. A versenyt idén is a Kreatív kiadójának turisztikai szaklapja, a Pont Itt magazin hirdette meg.

„Úgy érezzük, a verseny elérte kitűzött célját, mert az idei benyújtott pályázatok alapján az derült ki, hogy a most díjazott munkák a világ bármely helyén és pontján megállnák a helyüket”, összegezte a zsűri tapasztalatait a díjátadóest alkalmával Varró Zoltán elnök.

Gastro&Hotel Design Award'19 győztesek
Gastro&Hotel Design Award'19 győztesek

Az idei legszebbek névsora:

Gastro kategórián belül

Az év GastroDesign étterme: Le Garage 1.0

Az év GastroDesign konyhája: Liszt Restaurant – taste of music (Aria Hotel)

Az év GastroDesign bárja/pubja: MyWine Wine bar & shop

Az év GastroDesign étlapja: Liszt Restaurant – taste of music

Az év GastroDesign logója, grafikus arculata: Fiaker borbár

Az év GastroDesign divatja, kiegészítője: Paris Budapest Étterem (Sofitel)

 

Hotel kategórián belül

Az év HotelDesign Storyboardja: Párisi Udvar Hotel Budapest

Az év HotelDesign fővárosi szálláshelye: Hotel Collect és Párisi Udvar Hotel Budapest

Az év HotelDesign vidéki szálláshelye: TreeHouses Noszvaj

Az év HotelDesign vendégszobája: Párisi Udvar Hotel Budapest

Az év HotelDesign lobbija: Hotel Collect

Az év HotelDesign kertje/terasza: Danubius Hotel Helia

Az év HotelDesign logója, arculata: Postel Balatonfüred

Az év HotelDesign alternatív szálláshelye: Arkitekter Penthouse

Az év HotelDesign vidéki terve: Hotel Tokaj

Az év Gastro&Hotel fővárosi terve: Sceneside Hotel – élj úgy, mint egy sztár!

Az év Gastro&Hotel Design kretív konyhamegoldása: The Kitchen (Kempinski)

JAB – Legszebb szoba különdíj: 333 – Hilton Budapest

Nestlé Professional – Legjobb Food Styling különdíj: Párisi Udvar Hotel Budapest

Nézegessen fotókat az eseményről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Bejelentették: várható az új arculat és a b2b-profil további erősítése is 2020-ban.

Úgy volt, hogy nem lesz hivatalos mörcs karácsonyra, de aztán észhet tért a cég.

Az árnyalat hivatalosan persze nem a kólásdobozról kapta a nevét, hanem nemes egyszerűséggel „klasszikus kéknek” hívják.

Robert De Niro saját gyűjteményének darabjait is felajálotta a könyvhöz.

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

hirdetés
hirdetés