hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ogilvy - stratégiai tervező a Pannonnak

Új stratégiai tervező erősíti az Ogilvy Pannon-csapatát. Az ügynökséghez csatlakozott szakember korábban már dolgozott a márkán, akkor, amikor még a McCann Ericksonhoz tartozott az ügyfél.
hirdetés
Váradi Miklós személyében új stratégiai tervező dolgozik az Ogilvy-nél. A szakember a Pannon-csapat tagjaként látja el feladatait, a márka kommunikációs kampány-stratégiájának kidolgozásáért felel.

Az új munkatárs eddigi karrierje során dolgozott már a Saatchi & Saatchi-nál, a Publicisnél és a McCann-Ericksonnál. Váradi Miklós az utóbbi ügynökségnél már kapcsolatban volt a Pannonnal, kezdetben ügyfélkapcsolati munkatársként, később pedig stratégiai tervezőként.

A reklámszakmában végzett munkája mellett a szakember évek óta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági karán tanít kommunikációs stratégiai tervezést.

Mint arról beszámoltunk az Ogilvy tavasszal nevezett ki külön kreatívigazgatót a Pannon team élére. Hegedűs Mihály ezt megelőzően head of artként dolgozott az ügynökség kiemelt ügyfelén.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés