hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyereményjátékok - az Unilever és a Nestlé alkalmazza legtöbbet

A webnyeremeny.hu portál adatai szerint tavaly az FMCG szektorból a legtöbb - nem online - nyereményjáték a Globus, a Maggi, a Carte d'Or, a Knorr és a Pepsi márkákhoz kapcsolódott.
hirdetés
A társaság 500 - vásárláshoz kapcsolódó, nyereményjátékkal egybekötött - FMCG promóciót dolgozott fel a 2003-as évből. Az adatok az internetes nyereményjátékokat nem tartalmazzák. A játékokban 340 márka vett részt, az akciók 52 százaléka kötődött üzletláncokhoz. “A legtöbb nyereményjátékban részt vevő márkák a Globus, Maggi, Carte d'Or, Knorr és Pepsi. A legaktívabb a CBA-üzletlánc volt, mely több mint 80 nyereményjátékot szervezett” - mondta Galambos Dániel, a portál főszerkesztője.

A gyártók versenyében az Unilever áll az élen, és szorosan őt követi a Nestlé. A legtöbb nyereményjátékos termék az élelmiszerek kategóriájába tartozik, azon belül is az ételízesítők, a készételek, a konzervek csoportjába, de szorosan követik a húsárúk is. A játékosok közel 1,8 millió darab nyereményre tettek szert.

A négy éve indult Webnyeremény.hu az internetes és weben kívüli nyereményjátékról szolgáltat adatokat. A társaság indulása óta mintegy 2500 nyereményjátékkal egybekötött promóció adatait gyűjtötte össze.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés