hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáry Krisztiánnal, Ónodi Eszterrel és Kőhalmi Zoltánnal kampányol az Artisjus

A dalszerzők értékteremtő munkáját mutatja be a Dal+Szerző blog és az Artisjus közös kampánya, amelyet a Próbakővel együttműködésben készítettek. Egyes klubokban a koncertek előtt is levetítik a kisfilmeket.

hirdetés

Páros interjúkkal az Artisjus a dalszerzők jelentőségére. A Dal, amely elkísér című kampány központi eleme (a hashtaggel ellátott #mutimithallgatsz tagline-on kívül) öt páros interjút bemutató kisfilm, ezekben Berg Judit író, Hartai Petra színész, Kőhalmi Zoltán humorista, Nyáry Krisztán író-irodalomtörténész és Ónodi Eszter színész mesélnek kedvenc magyar dalszövegeikről, illetve maguk a dalszerzők, azaz Varga Livius (Quimby), Menyhárt Jenő (Európa Kiadó), Szabó Balázs (Szabó Balázs Bandája), Szabó Benedek (Szabó Benedek és a Galaxisok) és Beck Zoltán (30Y) a szerzői folyamat mibenlétéről és a dalok születéséről.

 

Mindezt citylight plakátok is kísérik majd az utcákon, a kampányban pedig részt vesz több zenei klub Budapesten és vidéken, ahol a koncertek előtt bemutatják a kisfilmeket. A kampány ideje alatt online kutatás is zajlik, amely a dalszerzők ismertségét és elismertségét vizsgálja - ennek eredményei június elején lesznek nyilvánosak.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Neo Interactive felelt az átalakításért.

Jönnek a Mások! Animált plakát is készült.

Ráadásul menekült művészek alkotásain keresztül.

A tőle megszokott agyament stílusban.

Nyári műsorstruktúrára vált a csatorna, lesznek szünetelő műsorok.

hirdetés

A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Hosszabbított nevezési határidő: május 26.

A 2016-os Employer Branding Award díjazott kampányainak bemutatása május 23-án

Idén kilencedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 26.

Content+Marketing Award díjátadó és workshop május 31-én.

Gyakorlati képzés a sikeres Google AdWords kampányokhoz. Időpont: június 7.

Mitől érzi magát sikeresnek a munkavállaló? Valóban csak a hr-es felelőssége? Konferencia nem csak HR szakembereknek

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

hirdetés
hirdetés